Παράγοντες που επηρεάζουν την κατανάλωση φυτικών προϊόντων

This item is provided by the institution :
University of Thessaly   

Repository :
University of Thessaly Institutional Repositoty   

see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*



Παράγοντες που επηρεάζουν την κατανάλωση φυτικών προϊόντων (EL)

Χιώλος, Χρήστος (EL)

Ασπροδίνη, Ευτυχία (EL)
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης (EL)
Βογιατζή-Καμβούκου, Ελένη (EL)
Μπέγας, Ηλίας (EL)

masterThesis (EN)

2022-10-07T10:12:27Z
2022



Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας-Αγροτεχνολογίας. (EL)

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International (EN)
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
free (EN)




*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)