Επίδραση της θερμοκρασίας και του χρόνου βρασμού στην σύσταση των πολυφαινόλων και της αντιοξειδωτικής δύναμης των εκχυλισμάτων πράσινου τσαγιού και τσαγιού του βουνού

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας   

Αποθετήριο :
Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Θεσσαλίας   

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Επίδραση της θερμοκρασίας και του χρόνου βρασμού στην σύσταση των πολυφαινόλων και της αντιοξειδωτικής δύναμης των εκχυλισμάτων πράσινου τσαγιού και τσαγιού του βουνού (EL)
Effect of temperature and boiling time on polyphenol content and antioxidant activity of green tea and mountain tea extracts (EN)

Προβοπούλου, Κορνηλία Δ. (EL)

Γκουγκουλιάς, Νικόλαος (EL)
Παπαχατζής, Αλέξανδρος (EL)
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης (EL)
Βογιατζή-Καμβούκου, Ελένη (EL)

masterThesis (EN)

2022-12-13T10:30:55Z
2022



Αρωματικά φυτά (EL)
Πολυφαινόλες (EL)
Φαρμακευτικά φυτά (EL)
Φλαβονοειδή (EL)
Τσάι (EL)
Αντιοξειδωτικά (EL)

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας-Αγροτεχνολογίας. (EL)

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International (EN)
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
free (EN)




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.