Effect of temperature and boiling time on polyphenol content and antioxidant activity of green tea and mountain tea extracts

This item is provided by the institution :
University of Thessaly   

Repository :
University of Thessaly Institutional Repositoty   

see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*



Επίδραση της θερμοκρασίας και του χρόνου βρασμού στην σύσταση των πολυφαινόλων και της αντιοξειδωτικής δύναμης των εκχυλισμάτων πράσινου τσαγιού και τσαγιού του βουνού (EL)
Effect of temperature and boiling time on polyphenol content and antioxidant activity of green tea and mountain tea extracts (EN)

Προβοπούλου, Κορνηλία Δ. (EL)

Γκουγκουλιάς, Νικόλαος (EL)
Παπαχατζής, Αλέξανδρος (EL)
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης (EL)
Βογιατζή-Καμβούκου, Ελένη (EL)

masterThesis (EN)

2022-12-13T10:30:55Z
2022



Αρωματικά φυτά (EL)
Πολυφαινόλες (EL)
Φαρμακευτικά φυτά (EL)
Φλαβονοειδή (EL)
Τσάι (EL)
Αντιοξειδωτικά (EL)

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας-Αγροτεχνολογίας. (EL)

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International (EN)
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
free (EN)




*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)