Επίδραση της θερμοκρασίας και του χρόνου βρασμού στην σύσταση των πολυφαινόλων και της αντιοξειδωτικής δύναμης του εκχυλίσματος χαμομηλιού

see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*



Επίδραση της θερμοκρασίας και του χρόνου βρασμού στην σύσταση των πολυφαινόλων και της αντιοξειδωτικής δύναμης του εκχυλίσματος χαμομηλιού (EL)
Effect of temperature and boiling time on polyphenol content and antioxidant activity of chamomile extracts (EN)

Σουφλιάγκα, Χρυσούλα (EL)

Γκουγκουλιάς, Νικόλαος (EL)
Παπαχατζής, Αλέξανδρος (EL)
Βογιατζή - Καμβούκου, Ελένη (EL)
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης (EL)

masterThesis (EN)

2022-12-18T17:25:44Z
2022



Αιθέρια έλαια (EL)
Χαμομήλι (EL)
Οξείδωση (EL)
Αρωματικά φυτά (EL)
Φαρμακευτικά φυτά (EL)
Φαινολικές ενώσεις (EL)
Αντιοξειδωτικά (EL)

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας-Αγροτεχνολογίας. (EL)

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International (EN)
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
free (EN)




*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)