Food choises and their nutritional value. Case study, fast food consumption in Greece

This item is provided by the institution :
University of Thessaly   

Repository :
University of Thessaly Institutional Repositoty   

see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*



Θρεπτική αξία τροφίμων και διατροφικές επιλογές. Το παράδειγμα των φαστ φουντ στην Ελλάδα (EL)
Food choises and their nutritional value. Case study, fast food consumption in Greece (EN)

Χατζημανώλη, Πραξιθέα Γ. (EL)
Νεμπεγλεργιώτης, Αχιλλέας Σ. (EL)

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης (EL)
Χρηστάκης, Χρήστος (EL)
Απροσδιόριστο/Unspecified (EL)

bachelorThesis (EN)

2023-10-11T05:39:49Z
2023



Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Φυσικής Αγωγής Αθλητισμού και Διαιτολογίας. Τμήμα Διαιτολογίας και Διατροφολογίας. (EL)

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International (EN)
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
free (EN)




*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)