Εμπλουτισμός και ενίσχυση των γαλακτοκομικών προϊόντων με αρωματικά φυτά. Υφιστάμενη κατάσταση και προοπτικές

This item is provided by the institution :
University of Thessaly   

Repository :
University of Thessaly Institutional Repositoty   

see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*



Εμπλουτισμός και ενίσχυση των γαλακτοκομικών προϊόντων με αρωματικά φυτά. Υφιστάμενη κατάσταση και προοπτικές (EL)

ΤΑΦΑΚΗ ΒΕΡΕΝΙΚΗ (EN)

Παπαϊωάννου, Χρυσούλα (EL)
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης (EL)
Πετρωτός, Κωνσταντίνος (EL)
Βύρλας, Παναγιώτης (EL)

masterThesis (EN)

2023-10-23T06:20:03Z
2023



Λειτουργικά τρόφιμα (EL)
Αρωματικά φυτά (EL)
Βιοενεργά φυτά (EL)
Γαλακτοκομικά προϊόντα (EL)
Dairy products (EN)
Functional foods (EN)
Bioactive plants (EN)

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας-Αγροτεχνολογίας. (EL)

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International (EN)
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
free (EN)




*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)