Εμπλουτισμός και ενίσχυση των γαλακτοκομικών προϊόντων με αρωματικά φυτά. Υφιστάμενη κατάσταση και προοπτικές

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας   

Αποθετήριο :
Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Θεσσαλίας   

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Εμπλουτισμός και ενίσχυση των γαλακτοκομικών προϊόντων με αρωματικά φυτά. Υφιστάμενη κατάσταση και προοπτικές (EL)

ΤΑΦΑΚΗ ΒΕΡΕΝΙΚΗ (EN)

Παπαϊωάννου, Χρυσούλα (EL)
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης (EL)
Πετρωτός, Κωνσταντίνος (EL)
Βύρλας, Παναγιώτης (EL)

masterThesis (EN)

2023-10-23T06:20:03Z
2023



Λειτουργικά τρόφιμα (EL)
Αρωματικά φυτά (EL)
Βιοενεργά φυτά (EL)
Γαλακτοκομικά προϊόντα (EL)
Dairy products (EN)
Functional foods (EN)
Bioactive plants (EN)

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας-Αγροτεχνολογίας. (EL)

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International (EN)
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
free (EN)




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.