δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Tο Πάικο ως αφορμή (EL)

Ζιώγας, Γιάννης

info:eu-repo/semantics/article
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
Άρθρο από Ομότιμους Αξιολογητές (EL)

2020-07-01


- (EL)


Περιπατητική τέχνη (EL)

Διεθνές Συνέδριο για την Εικαστική Πορεία προς τις Πρέσπες

Ελληνική γλώσσα

University of Western Macedonia (EL)


2654-2315
Διεθνές Συνέδριο για την Εικαστική Πορεία προς τις Πρέσπες; Τόμ. 4 (2015): Τοπίο: Ιστορίες και πολιτικές αναπαραστάσεις. Διεθνές συνέδριο για την Εικαστική Πορεία προς τις Πρέσπες (EL)
University of Western Macedonia, School of Fine Arts, Department of Fine and Applied Arts; Vol. 4 (2015): Τοπίο: Ιστορίες και πολιτικές αναπαραστάσεις. Διεθνές συνέδριο για την Εικαστική Πορεία προς τις Πρέσπες (EN)

Πνευματική ιδιοκτησία (c) 2020 Διεθνές Συνέδριο για την Εικαστική Πορεία προς τις Πρέσπες (EL)




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.