Toggle navigation
Αναζήτηση
Πλοήγηση
Τύποι τεκμηρίων
Επιστημονικά πεδία
Σχολές/Τμήματα/Ινστιτούτα
Φορείς
Συλλογές
Διαλειτουργικότητα
Σχετικά
Το έργο
Οδηγίες για αναζήτηση & πλοήγηση
Για φορείς
Ένταξη συλλογών
Προδιαγραφές ένταξης
Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
Επικοινωνία
ΕΛ
•
EN
ΚΑΙ
'Η
ΌΧΙ
×
Πληκτρολογήστε λέξη ή φράση
Σε όλα τα πεδία
Τίτλος
Δημιουργός/συντελεστής
×
+
ΚΑΙ
'Η
Tύπος τεκμηρίου
ΚΑΙ
'Η
Επιστημονικό πεδίο
ΚΑΙ
'Η
Σχολή/Τμήμα/Ινστιτούτο
ΚΑΙ
'Η
Χρονολογία
Φορέας / συλλογή
Υποδομές
ΕΚΤ e
Content
αποθετήρια
EKT
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
ΕΚΤ e
Publishing
ΕΚΤ e
Journals
ΕΚΤ e
Proceedings
+
Περισσότερα κριτήρια αναζήτησης
Λιγότερα κριτήρια αναζήτησης
Αναζήτηση
Καθαρισμός
Βοήθεια
Φίλτρα αποτελεσμάτων
Φίλτρα αποτελεσμάτων
Καθαρισμός
Tύπος τεκμηρίου
Thesis
(23)
PhD thesis
(23)
Επιστημονικό πεδίο
Engineering and Technology
(1)
Environmental Biotechnology
(1)
Natural Sciences
(23)
Chemical sciences
(23)
Σχολή/Τμήμα/Ινστιτούτο
Aristotle University of Thessaloniki
(23)
Aristotle University of Thessaloniki
Faculty of Sciences
(23)
Aristotle University of Thessaloniki ▶ Faculty of Sciences
School of Chemistry
(23)
Aristotle University of Thessaloniki ▶ Faculty of Sciences ▶ School of Chemistry
Department of Chemical Technology and Industrial Chemistry
(23)
Aristotle University of Thessaloniki ▶ Faculty of Sciences ▶ School of Chemistry ▶ Department of Chemical Technology and Industrial Chemistry
Laboratory of Food Chemistry and Technology
(23)
Χρονολογία
2025 - 2029
(1)
2020 - 2024
(4)
2015 - 2019
(7)
2010 - 2014
(2)
2005 - 2009
(5)
2000 - 2004
(3)
1995 - 1999
(1)
Γλώσσα
Αγγλική γλώσσα
(1)
Ελληνική γλώσσα
(22)
Φορέας / συλλογή
National Documentation Centre (EKT)
(23)
National Archive of PhD Theses
|
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
(23)
Υποδομές
ΕΚΤ e
Content
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
(23)
1 - 23 από 23 τεκμήρια
Ταξινόμηση
Σχετικότητα με κριτήρια
Άυξουσα χρονολογία
Φθίνουσα χρονολογία
ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΗΜΙΚΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ- ΤΩΝ ΦΥΤΩΝΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ LAMIACEAE EXAMINATION OF THE ANTIOXIDANT ACTIVITY AND CHENICAL COMPOSITION OF PL ANT EXTRALS OF THE LAMIACEAE FAMILY
Δημιουργός:
Λάγουρη, Βασιλική, Lagouri, Vasiliki
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Χημεία
Χρονολογία :
1998
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ▶ Σχολή Θετικών Επιστημών ▶ Τμήμα Χημείας ▶ Τομέας Χημικής Τεχνολογίας και Βιομηχανικής Χημείας ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων (1990 - ...)
Φορέας:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Συλλογή:
National Archive of PhD Theses |
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
RDF
Φυτικά εκχυλίσματα πλούσια σε ισοπρενοειδείς ενώσεις με ενδιαφέρον για τη βιομηχανία βιοενεργών συστατικών τροφίμων Plant extracts rich in isoprenoid compounds of interest in the food bioactive ingredients industry
Δημιουργός:
Κυριακούδη, Αναστασία, Kyriakoudi, Anastasia
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Χημεία
Χρονολογία :
2015
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ▶ Σχολή Θετικών Επιστημών ▶ Τμήμα Χημείας ▶ Τομέας Χημικής Τεχνολογίας και Βιομηχανικής Χημείας ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων (1990 - ...)
Φορέας:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Συλλογή:
National Archive of PhD Theses |
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
RDF
Συμβολή στη νανο-βιοτεχνολογία κυτταρίνης για βιοδιεργασίες τροφίμων Contribution on cellulose nano-biotechnology for food bioprocessing
Δημιουργός:
Kumar, Mrinal Nishant
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Χημεία
Χρονολογία :
2015
Γλώσσα:
Αγγλική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ▶ Σχολή Θετικών Επιστημών ▶ Τμήμα Χημείας ▶ Τομέας Χημικής Τεχνολογίας και Βιομηχανικής Χημείας ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων (1990 - ...)
Φορέας:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Συλλογή:
National Archive of PhD Theses |
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
RDF
Συμβολή στην παραγωγή βιοκαυσίμου από απόβλητα της βιομηχανίας τροφίμων Contribution to biofuel production from food industry wastes
Δημιουργός:
Συνγκιρίδης, Κωνσταντίνος, Syngiridis, Konstantinos
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Χημεία
Χρονολογία :
2014
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ▶ Σχολή Θετικών Επιστημών ▶ Τμήμα Χημείας ▶ Τομέας Χημικής Τεχνολογίας και Βιομηχανικής Χημείας ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων (1990 - ...)
Φορέας:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Συλλογή:
National Archive of PhD Theses |
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
RDF
Παρασκευή προϊόντων κρέατος με νέες τεχνολογίες Production of meat products using novel technological methods
Δημιουργός:
Sidira, Marianthi, Σιδηρά, Μαριάνθη
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Χημεία
Χρονολογία :
2014
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ▶ Σχολή Θετικών Επιστημών ▶ Τμήμα Χημείας ▶ Τομέας Χημικής Τεχνολογίας και Βιομηχανικής Χημείας ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων (1990 - ...)
Φορέας:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Συλλογή:
National Archive of PhD Theses |
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
RDF
Αξιοποίηση γλεύκους για την ανάπτυξη προϊόντων εκτός οίνου - διερεύνηση κρίσιμων παραμέτρων διεργασιών παραγωγής ξυδιού βαλσαμικού τύπου Utilization of grape must in the development of products beyond wine - investigation of critical parameters in the production line of balsamic type vinegar
Δημιουργός:
Λάλου, Σοφία, Lalou, Sofia
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Χημεία
Χρονολογία :
2017
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ▶ Σχολή Θετικών Επιστημών ▶ Τμήμα Χημείας ▶ Τομέας Χημικής Τεχνολογίας και Βιομηχανικής Χημείας ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων (1990 - ...)
Φορέας:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Συλλογή:
National Archive of PhD Theses |
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
RDF
Διερεύνηση της δυνατότητας ενσωμάτωσης ελαιοσωμάτων από φύτρο αραβοσίτου σε εδώδιμα βιοπολυμερικά συστήματα Investigation of the possibility of maize germ oil bodies’ incorporation into edible biopolymer-based systems
Δημιουργός:
Ματσακίδου, Άνθια, Matsakidou, Anthia
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Χημεία
Χρονολογία :
2017
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ▶ Σχολή Θετικών Επιστημών ▶ Τμήμα Χημείας ▶ Τομέας Χημικής Τεχνολογίας και Βιομηχανικής Χημείας ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων (1990 - ...)
Φορέας:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Συλλογή:
National Archive of PhD Theses |
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
RDF
Ανάπτυξη και μελέτη ιδιοτήτων συστημάτων εγκλεισμού τύπου συγκαταβύθισης πρωτεΐνης - πολυσακχαρίτη με σκοπό την προστασία αρωματικών υλών των τροφίμων Development and study properties of protein – polysaccharide complex coacervation type encapsulation system, for protecting flavourings of foods
Δημιουργός:
Κουπάντσης, Θωμάς, Koupantsis, Thomas
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Χημεία
Χρονολογία :
2016
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ▶ Σχολή Θετικών Επιστημών ▶ Τμήμα Χημείας ▶ Τομέας Χημικής Τεχνολογίας και Βιομηχανικής Χημείας ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων (1990 - ...)
Φορέας:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Συλλογή:
National Archive of PhD Theses |
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
RDF
Παραγωγή οργανικών οξέων από κυτταρινούχο βιομάζα με τη χρήση κίσσηρης ως προωθητή Organic acids production from cellulosic biomass using kissiris as promoter
Δημιουργός:
Dima, Agapi, Δήμα, Αγάπη
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Χημεία
Χρονολογία :
2018
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ▶ Σχολή Θετικών Επιστημών ▶ Τμήμα Χημείας ▶ Τομέας Χημικής Τεχνολογίας και Βιομηχανικής Χημείας ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων (1990 - ...)
Φορέας:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Συλλογή:
National Archive of PhD Theses |
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
RDF
Μελέτη των λειτουργικών ιδιοτήτων των πρωτεϊνών επιλεγμένων οσπρίων (Phaseolus vulgaris L. και Phaseolus coccineus L.) Study of fumctional properties of the proteins of a selection of legumes (Phaseolus vulgaris L. and Phaseolus coccineus L.)
Δημιουργός:
Μακρή, Ελεούσα, Makri, Eleousa
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Χημεία
Χρονολογία :
2006
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ▶ Σχολή Θετικών Επιστημών ▶ Τμήμα Χημείας ▶ Τομέας Χημικής Τεχνολογίας και Βιομηχανικής Χημείας ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων (1990 - ...)
Φορέας:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Συλλογή:
National Archive of PhD Theses |
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
RDF
Βιοφαινόλες και αντιοξειδωτική ικανότητα, σχέση δομής - δραστικότητας Biophenols and antioxidant activity, structure - activity relationship
Δημιουργός:
Nenadis, Nikolaos, Νενάδης, Νικόλαος
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Χημεία
Χρονολογία :
2004
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ▶ Σχολή Θετικών Επιστημών ▶ Τμήμα Χημείας ▶ Τομέας Χημικής Τεχνολογίας και Βιομηχανικής Χημείας ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων (1990 - ...)
Φορέας:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Συλλογή:
National Archive of PhD Theses |
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
RDF
Μελέτη φυσικοχημικών ιδιοτήτων μιγμάτων πρωτεϊνών σόγιας-πολυσακχαριτών μετά από θερμική κατεργασία Functional properties of dry-heated soy protein-polysacharide mixtures
Δημιουργός:
Δίφτης, Νικόλαος, Diftis, Nikolaos
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Χημεία
Χρονολογία :
2005
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ▶ Σχολή Θετικών Επιστημών ▶ Τμήμα Χημείας ▶ Τομέας Χημικής Τεχνολογίας και Βιομηχανικής Χημείας ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων (1990 - ...)
Φορέας:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Συλλογή:
National Archive of PhD Theses |
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
RDF
Φαινολικά οξέα ως φυσικοί παρεμποδιστές οξείδωσης: αξιολόγηση δραστικότητας, προοπτική αξιοποίησης σε λειτουργικά τρόφιμα Phenolic acids as natural inhibitors of oxidation evaluation of activity - prospects of exploitation in functional foods
Δημιουργός:
Ordoudi, Stergiani, Ορδούδη, Στεργιανή
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Χημεία
Χρονολογία :
2007
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ▶ Σχολή Θετικών Επιστημών ▶ Τμήμα Χημείας ▶ Τομέας Χημικής Τεχνολογίας και Βιομηχανικής Χημείας ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων (1990 - ...)
Φορέας:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Συλλογή:
National Archive of PhD Theses |
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
RDF
Παραλαβή και μελέτη λειτουργικών ιδιοτήτων πρωτεϊνικών υπερσυμπυκνωμάτων ρεβιθιού (Cicer arietinum L.) Preparation and study of functional properties of chickpea (Cicer arietinum L.) protein isolates
Δημιουργός:
Παπαλάμπρου, Ευδοξία, Papalamprou, Evdoxia
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Χημεία
Χρονολογία :
2009
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ▶ Σχολή Θετικών Επιστημών ▶ Τμήμα Χημείας ▶ Τομέας Χημικής Τεχνολογίας και Βιομηχανικής Χημείας ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων (1990 - ...)
Φορέας:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Συλλογή:
National Archive of PhD Theses |
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
RDF
Ανάδειξη των διαφορών μεταξύ θολού και διηθημένου ελαιολάδου σε σχέση με την παρουσία ησσόνων συστατικών Prominent differences between cloudy and filtered olive oil related to minor constituents
Δημιουργός:
Koidis, Anastasios, Κοΐδης, Αναστάσιος
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Χημεία
Χρονολογία :
2007
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ▶ Σχολή Θετικών Επιστημών ▶ Τμήμα Χημείας ▶ Τομέας Χημικής Τεχνολογίας και Βιομηχανικής Χημείας ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων (1990 - ...)
Φορέας:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Συλλογή:
National Archive of PhD Theses |
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
RDF
Πτητικές ενώσεις της ποικιλίας σταφυλών ξινόμαυρο (Νάουσας): ταυτοποίηση, ποσοτικός προσδιορισμός και παράγοντες που τις επηρεάζουν Volatile compounds of grapes and wines of the V. V. var xinomauro: identification and quantification. The effect of several viticultural practices
Δημιουργός:
Gkoulioti-Ampela, Anna, Γκουλιώτη-Αμπελά, Άννα
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Χημεία
Χρονολογία :
2000
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ▶ Σχολή Θετικών Επιστημών ▶ Τμήμα Χημείας ▶ Τομέας Χημικής Τεχνολογίας και Βιομηχανικής Χημείας ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων (1990 - ...)
Φορέας:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Συλλογή:
National Archive of PhD Theses |
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
RDF
Επίδραση ισοπρενοειδών λιπιδίων και χλωρόφυλλων στην οξειδωτική σταθερότητα ελαίων πλούσιων σε μονοακόρεστα λιπαρά οξέα Contribution of isoprenoid lipids and chlorophylls to the oxidative stability of oils rich in monounsaturated fatty acids
Δημιουργός:
Psomiadou, Eleni, Ψωμιάδου, Ελένη
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Χημεία
Χρονολογία :
2000
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ▶ Σχολή Θετικών Επιστημών ▶ Τμήμα Χημείας ▶ Τομέας Χημικής Τεχνολογίας και Βιομηχανικής Χημείας ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων (1990 - ...)
Φορέας:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Συλλογή:
National Archive of PhD Theses |
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
RDF
Μελέτη φυσικοχημικών χαρακτηριστικών πρωτεϊνικών παρασκευασμάτων από σαλιγκάρια του είδους Cornu aspersum και εφαρμογές τους στην παρασκευή τροφίμων Study of physicochemical properties of protein preparations from Cornu aspersum snail and their applications in food preparations
Δημιουργός:
Pissia, Maria-Apostolia, Πίσσια, Μαρία-Αποστολία
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Χημεία
Χρονολογία :
2025
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ▶ Σχολή Θετικών Επιστημών ▶ Τμήμα Χημείας ▶ Τομέας Χημικής Τεχνολογίας και Βιομηχανικής Χημείας ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων (1990 - ...)
Φορέας:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Συλλογή:
National Archive of PhD Theses |
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
RDF
Έλεγχος ποιότητας και αξιοποίηση του πλούσιου σε ενώσεις με αντιοξειδωτική και αντιμικροβιακή δράση αιθερίου ελαίου της δάφνης (Laurus nobilis, L) στη βιομηχανία της επιτραπέζιας ελιάς Quality control and application to the table olive industry of the bay laurel (Laurus nobilis L.) essential oil, rich in compounds known for their antioxidant and preservative properties
Δημιουργός:
Παπαποστόλου, Μαρία, Papapostolou, Maria
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Χημεία
Χρονολογία :
2021
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ▶ Σχολή Θετικών Επιστημών ▶ Τμήμα Χημείας ▶ Τομέας Χημικής Τεχνολογίας και Βιομηχανικής Χημείας ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων (1990 - ...)
Φορέας:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Συλλογή:
National Archive of PhD Theses |
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
RDF
Αξιοποίηση υγρών αποβλήτων της βιομηχανίας επιτραπέζιας ελιάς με βιοτεχνολογικές διεργασίες για την παραγωγή συστατικών τροφίμων Table olive processing wastewater valorization via biotechnological processes toward the production of food ingredients
Δημιουργός:
Papadaki, Evgenia, Παπαδάκη, Ευγενία
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Περιβαλλοντική Βιοτεχνολογία, Χημεία
Χρονολογία :
2019
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ▶ Σχολή Θετικών Επιστημών ▶ Τμήμα Χημείας ▶ Τομέας Χημικής Τεχνολογίας και Βιομηχανικής Χημείας ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων (1990 - ...)
Φορέας:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Συλλογή:
National Archive of PhD Theses |
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
RDF
Ενθυλάκωση του αιθερίου ελαίου της ρίγανης και ενσωμάτωση σε εδώδιμα προϊόντα Encapsulation of oregano essential oil and incorporation into edible products
Δημιουργός:
Plati, Foteini, Πλατή, Φωτεινή
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Χημεία
Χρονολογία :
2023
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ▶ Σχολή Θετικών Επιστημών ▶ Τμήμα Χημείας ▶ Τομέας Χημικής Τεχνολογίας και Βιομηχανικής Χημείας ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων (1990 - ...)
Φορέας:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Συλλογή:
National Archive of PhD Theses |
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
RDF
Προϊόντα ονομασίας προέλευσης και ανάπτυξη νέων από ποικιλίες ελιάς της Χαλκιδικής: έλεγχος ποιότητας με έμφαση στη διατροφική αξία Products with protected designation of origin and development of new ones from Chalkidiki (Greece) autochthonous olive varieties: quality control with emphasis on nutritional value
Δημιουργός:
Mastralexi, Aspasia, Μαστραλέξη, Ασπασία
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Χημεία
Χρονολογία :
2020
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ▶ Σχολή Θετικών Επιστημών ▶ Τμήμα Χημείας ▶ Τομέας Χημικής Τεχνολογίας και Βιομηχανικής Χημείας ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων (1990 - ...)
Φορέας:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Συλλογή:
National Archive of PhD Theses |
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
RDF
Ανάπτυξη καινοτόμου βιοδιυλιστηρίου για την παραγωγή βακτηριακής κυτταρίνης και προϊόντων διατροφής προστιθέμενης αξίας από υποπροϊόν τυποποίησης κορινθιακής σταφίδας Development of a novel biorefinery for the production of bacterial cellulose and other added-value food products using the corinthian currants finishing side-stream
Δημιουργός:
Πλειώνη, Ίρις, Plioni, Iris
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Χημεία
Χρονολογία :
2020
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ▶ Σχολή Θετικών Επιστημών ▶ Τμήμα Χημείας ▶ Τομέας Χημικής Τεχνολογίας και Βιομηχανικής Χημείας ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων (1990 - ...)
Φορέας:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Συλλογή:
National Archive of PhD Theses |
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
RDF
×
×
Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το
OpenArchives
.gr
.
Πάρτε μέρος στη σύντομη έρευνα!