Πτητικές ενώσεις της ποικιλίας σταφυλών ξινόμαυρο (Νάουσας): ταυτοποίηση, ποσοτικός προσδιορισμός και παράγοντες που τις επηρεάζουν

This item is provided by the institution :
National Documentation Centre (EKT)   

Repository :
National Archive of PhD Theses  | ΕΚΤ NA.Ph.D.   

see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*



Volatile compounds of grapes and wines of the V. V. var xinomauro: identification and quantification. The effect of several viticultural practices
Πτητικές ενώσεις της ποικιλίας σταφυλών ξινόμαυρο (Νάουσας): ταυτοποίηση, ποσοτικός προσδιορισμός και παράγοντες που τις επηρεάζουν

Gkoulioti-Ampela, Anna
Γκουλιώτη-Αμπελά, Άννα

PhD Thesis

2000


Φυσικές Επιστήμες ➨ Χημεία

Ξινόμαυρο
Πτητικές ενώσεις
Χημεία
Αμπελοκομικοί παράγοντες
V.V. Variety xinomauro
Viticultural practices
Natural Sciences
Φυσικές Επιστήμες
Chemical Sciences
Aroma compounds

Greek

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ)
Aristotle University Of Thessaloniki (AUTH)

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ). Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείας. Τομέας Χημικής Τεχνολογίας και Βιομηχανικής Χημείας. Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων




*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)