• Αναζήτηση
  • Πλοήγηση
    • Τύποι τεκμηρίων
    • Επιστημονικά πεδία
    • Σχολές/Τμήματα/Ινστιτούτα
    • Φορείς
    • Συλλογές
  • Διαλειτουργικότητα
  • Σχετικά
    • Το έργο
    • Οδηγίες για αναζήτηση & πλοήγηση
  • Για φορείς
    • Ένταξη συλλογών
    • Προδιαγραφές ένταξης
    • Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
  • Επικοινωνία
  • ΕΛ • EN
Περισσότερα κριτήρια αναζήτησης Λιγότερα κριτήρια αναζήτησης
Καθαρισμός Βοήθεια


Φίλτρα αποτελεσμάτων  

Φίλτρα αποτελεσμάτων

Καθαρισμός
Tύπος τεκμηρίου
Επιστημονικό πεδίο
Σχολή/Τμήμα/Ινστιτούτο
Χρονολογία
Γλώσσα
Φορέας / συλλογή
Υποδομές ΕΚΤ eContent
1  -  23   από   23   τεκμήρια

     
    ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΗΜΙΚΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ- ΤΩΝ ΦΥΤΩΝΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ LAMIACEAE EXAMINATION OF THE ANTIOXIDANT ACTIVITY AND CHENICAL COMPOSITION OF PL ANT EXTRALS OF THE LAMIACEAE FAMILY
    Δημιουργός: Λάγουρη, Βασιλική, Lagouri, Vasiliki
    Τύπος τεκμηρίου: Διδακτορική διατριβή
    Επιστημονικό πεδίο: Χημεία
    Χρονολογία : 1998
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ▶ Σχολή Θετικών Επιστημών ▶ Τμήμα Χημείας ▶ Τομέας Χημικής Τεχνολογίας και Βιομηχανικής Χημείας ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων (1990 - ...)
    Φορέας: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
    Συλλογή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών  | ΕΚΤ ΕΑΔΔ
    RDF

    Φυτικά εκχυλίσματα πλούσια σε ισοπρενοειδείς ενώσεις με ενδιαφέρον για τη βιομηχανία βιοενεργών συστατικών τροφίμων Plant extracts rich in isoprenoid compounds of interest in the food bioactive ingredients industry
    Δημιουργός: Κυριακούδη, Αναστασία, Kyriakoudi, Anastasia
    Τύπος τεκμηρίου: Διδακτορική διατριβή
    Επιστημονικό πεδίο: Χημεία
    Χρονολογία : 2015
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ▶ Σχολή Θετικών Επιστημών ▶ Τμήμα Χημείας ▶ Τομέας Χημικής Τεχνολογίας και Βιομηχανικής Χημείας ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων (1990 - ...)
    Φορέας: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
    Συλλογή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών  | ΕΚΤ ΕΑΔΔ
    RDF

    Συμβολή στη νανο-βιοτεχνολογία κυτταρίνης για βιοδιεργασίες τροφίμων Contribution on cellulose nano-biotechnology for food bioprocessing
    Δημιουργός: Kumar, Mrinal Nishant
    Τύπος τεκμηρίου: Διδακτορική διατριβή
    Επιστημονικό πεδίο: Χημεία
    Χρονολογία : 2015
    Γλώσσα: Αγγλική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ▶ Σχολή Θετικών Επιστημών ▶ Τμήμα Χημείας ▶ Τομέας Χημικής Τεχνολογίας και Βιομηχανικής Χημείας ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων (1990 - ...)
    Φορέας: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
    Συλλογή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών  | ΕΚΤ ΕΑΔΔ
    RDF

    Συμβολή στην παραγωγή βιοκαυσίμου από απόβλητα της βιομηχανίας τροφίμων Contribution to biofuel production from food industry wastes
    Δημιουργός: Συνγκιρίδης, Κωνσταντίνος, Syngiridis, Konstantinos
    Τύπος τεκμηρίου: Διδακτορική διατριβή
    Επιστημονικό πεδίο: Χημεία
    Χρονολογία : 2014
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ▶ Σχολή Θετικών Επιστημών ▶ Τμήμα Χημείας ▶ Τομέας Χημικής Τεχνολογίας και Βιομηχανικής Χημείας ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων (1990 - ...)
    Φορέας: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
    Συλλογή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών  | ΕΚΤ ΕΑΔΔ
    RDF

    Παρασκευή προϊόντων κρέατος με νέες τεχνολογίες Production of meat products using novel technological methods
    Δημιουργός: Sidira, Marianthi, Σιδηρά, Μαριάνθη
    Τύπος τεκμηρίου: Διδακτορική διατριβή
    Επιστημονικό πεδίο: Χημεία
    Χρονολογία : 2014
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ▶ Σχολή Θετικών Επιστημών ▶ Τμήμα Χημείας ▶ Τομέας Χημικής Τεχνολογίας και Βιομηχανικής Χημείας ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων (1990 - ...)
    Φορέας: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
    Συλλογή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών  | ΕΚΤ ΕΑΔΔ
    RDF

    Αξιοποίηση γλεύκους για την ανάπτυξη προϊόντων εκτός οίνου - διερεύνηση κρίσιμων παραμέτρων διεργασιών παραγωγής ξυδιού βαλσαμικού τύπου Utilization of grape must in the development of products beyond wine - investigation of critical parameters in the production line of balsamic type vinegar
    Δημιουργός: Λάλου, Σοφία, Lalou, Sofia
    Τύπος τεκμηρίου: Διδακτορική διατριβή
    Επιστημονικό πεδίο: Χημεία
    Χρονολογία : 2017
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ▶ Σχολή Θετικών Επιστημών ▶ Τμήμα Χημείας ▶ Τομέας Χημικής Τεχνολογίας και Βιομηχανικής Χημείας ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων (1990 - ...)
    Φορέας: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
    Συλλογή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών  | ΕΚΤ ΕΑΔΔ
    RDF

    Διερεύνηση της δυνατότητας ενσωμάτωσης ελαιοσωμάτων από φύτρο αραβοσίτου σε εδώδιμα βιοπολυμερικά συστήματα Investigation of the possibility of maize germ oil bodies’ incorporation into edible biopolymer-based systems
    Δημιουργός: Ματσακίδου, Άνθια, Matsakidou, Anthia
    Τύπος τεκμηρίου: Διδακτορική διατριβή
    Επιστημονικό πεδίο: Χημεία
    Χρονολογία : 2017
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ▶ Σχολή Θετικών Επιστημών ▶ Τμήμα Χημείας ▶ Τομέας Χημικής Τεχνολογίας και Βιομηχανικής Χημείας ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων (1990 - ...)
    Φορέας: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
    Συλλογή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών  | ΕΚΤ ΕΑΔΔ
    RDF

    Ανάπτυξη και μελέτη ιδιοτήτων συστημάτων εγκλεισμού τύπου συγκαταβύθισης πρωτεΐνης - πολυσακχαρίτη με σκοπό την προστασία αρωματικών υλών των τροφίμων Development and study properties of protein – polysaccharide complex coacervation type encapsulation system, for protecting flavourings of foods
    Δημιουργός: Κουπάντσης, Θωμάς, Koupantsis, Thomas
    Τύπος τεκμηρίου: Διδακτορική διατριβή
    Επιστημονικό πεδίο: Χημεία
    Χρονολογία : 2016
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ▶ Σχολή Θετικών Επιστημών ▶ Τμήμα Χημείας ▶ Τομέας Χημικής Τεχνολογίας και Βιομηχανικής Χημείας ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων (1990 - ...)
    Φορέας: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
    Συλλογή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών  | ΕΚΤ ΕΑΔΔ
    RDF

    Παραγωγή οργανικών οξέων από κυτταρινούχο βιομάζα με τη χρήση κίσσηρης ως προωθητή Organic acids production from cellulosic biomass using kissiris as promoter
    Δημιουργός: Dima, Agapi, Δήμα, Αγάπη
    Τύπος τεκμηρίου: Διδακτορική διατριβή
    Επιστημονικό πεδίο: Χημεία
    Χρονολογία : 2018
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ▶ Σχολή Θετικών Επιστημών ▶ Τμήμα Χημείας ▶ Τομέας Χημικής Τεχνολογίας και Βιομηχανικής Χημείας ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων (1990 - ...)
    Φορέας: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
    Συλλογή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών  | ΕΚΤ ΕΑΔΔ
    RDF

    Μελέτη των λειτουργικών ιδιοτήτων των πρωτεϊνών επιλεγμένων οσπρίων (Phaseolus vulgaris L. και Phaseolus coccineus L.) Study of fumctional properties of the proteins of a selection of legumes (Phaseolus vulgaris L. and Phaseolus coccineus L.)
    Δημιουργός: Μακρή, Ελεούσα, Makri, Eleousa
    Τύπος τεκμηρίου: Διδακτορική διατριβή
    Επιστημονικό πεδίο: Χημεία
    Χρονολογία : 2006
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ▶ Σχολή Θετικών Επιστημών ▶ Τμήμα Χημείας ▶ Τομέας Χημικής Τεχνολογίας και Βιομηχανικής Χημείας ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων (1990 - ...)
    Φορέας: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
    Συλλογή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών  | ΕΚΤ ΕΑΔΔ
    RDF

    Βιοφαινόλες και αντιοξειδωτική ικανότητα, σχέση δομής - δραστικότητας Biophenols and antioxidant activity, structure - activity relationship
    Δημιουργός: Nenadis, Nikolaos, Νενάδης, Νικόλαος
    Τύπος τεκμηρίου: Διδακτορική διατριβή
    Επιστημονικό πεδίο: Χημεία
    Χρονολογία : 2004
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ▶ Σχολή Θετικών Επιστημών ▶ Τμήμα Χημείας ▶ Τομέας Χημικής Τεχνολογίας και Βιομηχανικής Χημείας ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων (1990 - ...)
    Φορέας: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
    Συλλογή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών  | ΕΚΤ ΕΑΔΔ
    RDF

    Μελέτη φυσικοχημικών ιδιοτήτων μιγμάτων πρωτεϊνών σόγιας-πολυσακχαριτών μετά από θερμική κατεργασία Functional properties of dry-heated soy protein-polysacharide mixtures
    Δημιουργός: Δίφτης, Νικόλαος, Diftis, Nikolaos
    Τύπος τεκμηρίου: Διδακτορική διατριβή
    Επιστημονικό πεδίο: Χημεία
    Χρονολογία : 2005
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ▶ Σχολή Θετικών Επιστημών ▶ Τμήμα Χημείας ▶ Τομέας Χημικής Τεχνολογίας και Βιομηχανικής Χημείας ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων (1990 - ...)
    Φορέας: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
    Συλλογή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών  | ΕΚΤ ΕΑΔΔ
    RDF

    Φαινολικά οξέα ως φυσικοί παρεμποδιστές οξείδωσης: αξιολόγηση δραστικότητας, προοπτική αξιοποίησης σε λειτουργικά τρόφιμα Phenolic acids as natural inhibitors of oxidation evaluation of activity - prospects of exploitation in functional foods
    Δημιουργός: Ordoudi, Stergiani, Ορδούδη, Στεργιανή
    Τύπος τεκμηρίου: Διδακτορική διατριβή
    Επιστημονικό πεδίο: Χημεία
    Χρονολογία : 2007
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ▶ Σχολή Θετικών Επιστημών ▶ Τμήμα Χημείας ▶ Τομέας Χημικής Τεχνολογίας και Βιομηχανικής Χημείας ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων (1990 - ...)
    Φορέας: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
    Συλλογή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών  | ΕΚΤ ΕΑΔΔ
    RDF

    Παραλαβή και μελέτη λειτουργικών ιδιοτήτων πρωτεϊνικών υπερσυμπυκνωμάτων ρεβιθιού (Cicer arietinum L.) Preparation and study of functional properties of chickpea (Cicer arietinum L.) protein isolates
    Δημιουργός: Παπαλάμπρου, Ευδοξία, Papalamprou, Evdoxia
    Τύπος τεκμηρίου: Διδακτορική διατριβή
    Επιστημονικό πεδίο: Χημεία
    Χρονολογία : 2009
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ▶ Σχολή Θετικών Επιστημών ▶ Τμήμα Χημείας ▶ Τομέας Χημικής Τεχνολογίας και Βιομηχανικής Χημείας ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων (1990 - ...)
    Φορέας: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
    Συλλογή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών  | ΕΚΤ ΕΑΔΔ
    RDF

    Ανάδειξη των διαφορών μεταξύ θολού και διηθημένου ελαιολάδου σε σχέση με την παρουσία ησσόνων συστατικών Prominent differences between cloudy and filtered olive oil related to minor constituents
    Δημιουργός: Koidis, Anastasios, Κοΐδης, Αναστάσιος
    Τύπος τεκμηρίου: Διδακτορική διατριβή
    Επιστημονικό πεδίο: Χημεία
    Χρονολογία : 2007
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ▶ Σχολή Θετικών Επιστημών ▶ Τμήμα Χημείας ▶ Τομέας Χημικής Τεχνολογίας και Βιομηχανικής Χημείας ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων (1990 - ...)
    Φορέας: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
    Συλλογή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών  | ΕΚΤ ΕΑΔΔ
    RDF

    Πτητικές ενώσεις της ποικιλίας σταφυλών ξινόμαυρο (Νάουσας): ταυτοποίηση, ποσοτικός προσδιορισμός και παράγοντες που τις επηρεάζουν Volatile compounds of grapes and wines of the V. V. var xinomauro: identification and quantification. The effect of several viticultural practices
    Δημιουργός: Gkoulioti-Ampela, Anna, Γκουλιώτη-Αμπελά, Άννα
    Τύπος τεκμηρίου: Διδακτορική διατριβή
    Επιστημονικό πεδίο: Χημεία
    Χρονολογία : 2000
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ▶ Σχολή Θετικών Επιστημών ▶ Τμήμα Χημείας ▶ Τομέας Χημικής Τεχνολογίας και Βιομηχανικής Χημείας ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων (1990 - ...)
    Φορέας: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
    Συλλογή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών  | ΕΚΤ ΕΑΔΔ
    RDF

    Επίδραση ισοπρενοειδών λιπιδίων και χλωρόφυλλων στην οξειδωτική σταθερότητα ελαίων πλούσιων σε μονοακόρεστα λιπαρά οξέα Contribution of isoprenoid lipids and chlorophylls to the oxidative stability of oils rich in monounsaturated fatty acids
    Δημιουργός: Psomiadou, Eleni, Ψωμιάδου, Ελένη
    Τύπος τεκμηρίου: Διδακτορική διατριβή
    Επιστημονικό πεδίο: Χημεία
    Χρονολογία : 2000
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ▶ Σχολή Θετικών Επιστημών ▶ Τμήμα Χημείας ▶ Τομέας Χημικής Τεχνολογίας και Βιομηχανικής Χημείας ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων (1990 - ...)
    Φορέας: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
    Συλλογή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών  | ΕΚΤ ΕΑΔΔ
    RDF

    Μελέτη φυσικοχημικών χαρακτηριστικών πρωτεϊνικών παρασκευασμάτων από σαλιγκάρια του είδους Cornu aspersum και εφαρμογές τους στην παρασκευή τροφίμων Study of physicochemical properties of protein preparations from Cornu aspersum snail and their applications in food preparations
    Δημιουργός: Pissia, Maria-Apostolia, Πίσσια, Μαρία-Αποστολία
    Τύπος τεκμηρίου: Διδακτορική διατριβή
    Επιστημονικό πεδίο: Χημεία
    Χρονολογία : 2025
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ▶ Σχολή Θετικών Επιστημών ▶ Τμήμα Χημείας ▶ Τομέας Χημικής Τεχνολογίας και Βιομηχανικής Χημείας ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων (1990 - ...)
    Φορέας: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
    Συλλογή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών  | ΕΚΤ ΕΑΔΔ
    RDF

    Έλεγχος ποιότητας και αξιοποίηση του πλούσιου σε ενώσεις με αντιοξειδωτική και αντιμικροβιακή δράση αιθερίου ελαίου της δάφνης (Laurus nobilis, L) στη βιομηχανία της επιτραπέζιας ελιάς Quality control and application to the table olive industry of the bay laurel (Laurus nobilis L.) essential oil, rich in compounds known for their antioxidant and preservative properties
    Δημιουργός: Παπαποστόλου, Μαρία, Papapostolou, Maria
    Τύπος τεκμηρίου: Διδακτορική διατριβή
    Επιστημονικό πεδίο: Χημεία
    Χρονολογία : 2021
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ▶ Σχολή Θετικών Επιστημών ▶ Τμήμα Χημείας ▶ Τομέας Χημικής Τεχνολογίας και Βιομηχανικής Χημείας ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων (1990 - ...)
    Φορέας: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
    Συλλογή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών  | ΕΚΤ ΕΑΔΔ
    RDF

    Αξιοποίηση υγρών αποβλήτων της βιομηχανίας επιτραπέζιας ελιάς με βιοτεχνολογικές διεργασίες για την παραγωγή συστατικών τροφίμων Table olive processing wastewater valorization via biotechnological processes toward the production of food ingredients
    Δημιουργός: Papadaki, Evgenia, Παπαδάκη, Ευγενία
    Τύπος τεκμηρίου: Διδακτορική διατριβή
    Επιστημονικό πεδίο: Περιβαλλοντική Βιοτεχνολογία, Χημεία
    Χρονολογία : 2019
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ▶ Σχολή Θετικών Επιστημών ▶ Τμήμα Χημείας ▶ Τομέας Χημικής Τεχνολογίας και Βιομηχανικής Χημείας ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων (1990 - ...)
    Φορέας: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
    Συλλογή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών  | ΕΚΤ ΕΑΔΔ
    RDF

    Ενθυλάκωση του αιθερίου ελαίου της ρίγανης και ενσωμάτωση σε εδώδιμα προϊόντα Encapsulation of oregano essential oil and incorporation into edible products
    Δημιουργός: Plati, Foteini, Πλατή, Φωτεινή
    Τύπος τεκμηρίου: Διδακτορική διατριβή
    Επιστημονικό πεδίο: Χημεία
    Χρονολογία : 2023
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ▶ Σχολή Θετικών Επιστημών ▶ Τμήμα Χημείας ▶ Τομέας Χημικής Τεχνολογίας και Βιομηχανικής Χημείας ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων (1990 - ...)
    Φορέας: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
    Συλλογή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών  | ΕΚΤ ΕΑΔΔ
    RDF

    Προϊόντα ονομασίας προέλευσης και ανάπτυξη νέων από ποικιλίες ελιάς της Χαλκιδικής: έλεγχος ποιότητας με έμφαση στη διατροφική αξία Products with protected designation of origin and development of new ones from Chalkidiki (Greece) autochthonous olive varieties: quality control with emphasis on nutritional value
    Δημιουργός: Mastralexi, Aspasia, Μαστραλέξη, Ασπασία
    Τύπος τεκμηρίου: Διδακτορική διατριβή
    Επιστημονικό πεδίο: Χημεία
    Χρονολογία : 2020
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ▶ Σχολή Θετικών Επιστημών ▶ Τμήμα Χημείας ▶ Τομέας Χημικής Τεχνολογίας και Βιομηχανικής Χημείας ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων (1990 - ...)
    Φορέας: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
    Συλλογή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών  | ΕΚΤ ΕΑΔΔ
    RDF

    Ανάπτυξη καινοτόμου βιοδιυλιστηρίου για την παραγωγή βακτηριακής κυτταρίνης και προϊόντων διατροφής προστιθέμενης αξίας από υποπροϊόν τυποποίησης κορινθιακής σταφίδας Development of a novel biorefinery for the production of bacterial cellulose and other added-value food products using the corinthian currants finishing side-stream
    Δημιουργός: Πλειώνη, Ίρις, Plioni, Iris
    Τύπος τεκμηρίου: Διδακτορική διατριβή
    Επιστημονικό πεδίο: Χημεία
    Χρονολογία : 2020
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ▶ Σχολή Θετικών Επιστημών ▶ Τμήμα Χημείας ▶ Τομέας Χημικής Τεχνολογίας και Βιομηχανικής Χημείας ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων (1990 - ...)
    Φορέας: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
    Συλλογή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών  | ΕΚΤ ΕΑΔΔ
    RDF

    Κλείσιμο

    Κλείσιμο
      • Follow EKT

      Επικοινωνία | Πολιτική Απορρήτου | Όροι Χρήσης | Πνευματική ιδιοκτησία

      ©2025 Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου

      Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το OpenArchives.gr.

      Πάρτε μέρος στη σύντομη έρευνα!
      Nαι, θα το κάνω τώρα
      Όχι ευχαριστώ