Toggle navigation
Αναζήτηση
Πλοήγηση
Τύποι τεκμηρίων
Επιστημονικά πεδία
Σχολές/Τμήματα/Ινστιτούτα
Φορείς
Συλλογές
Διαλειτουργικότητα
Σχετικά
Το έργο
Οδηγίες για αναζήτηση & πλοήγηση
Για φορείς
Ένταξη συλλογών
Προδιαγραφές ένταξης
Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
Επικοινωνία
ΕΛ
•
EN
ΚΑΙ
'Η
ΌΧΙ
×
Πληκτρολογήστε λέξη ή φράση
Σε όλα τα πεδία
Τίτλος
Δημιουργός/συντελεστής
×
+
ΚΑΙ
'Η
Tύπος τεκμηρίου
ΚΑΙ
'Η
Επιστημονικό πεδίο
ΚΑΙ
'Η
Σχολή/Τμήμα/Ινστιτούτο
ΚΑΙ
'Η
Χρονολογία
Φορέας / συλλογή
Υποδομές
ΕΚΤ e
Content
αποθετήρια
EKT
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
ΕΚΤ e
Publishing
ΕΚΤ e
Journals
ΕΚΤ e
Proceedings
+
Περισσότερα κριτήρια αναζήτησης
Λιγότερα κριτήρια αναζήτησης
Αναζήτηση
Καθαρισμός
Βοήθεια
Φίλτρα αποτελεσμάτων
Φίλτρα αποτελεσμάτων
Καθαρισμός
Tύπος τεκμηρίου
Διπλωματική εργασία
(10)
Διδακτορική διατριβή
(10)
Επιστημονικό πεδίο
Γεωπονικές Επιστήμες και Κτηνιατρική
(1)
Γεωπονία, Δασολογία και Αλιεία
(1)
Γεωπονία, γενικά
(1)
Επιστήμες Μηχανικού και Τεχνολογία
(2)
Άλλες Επιστήμες Μηχανικού και Τεχνολογίες
(2)
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
(1)
Ιατρική και Επιστήμες Υγείας
(4)
Επιστήμες Υγείας
(2)
Διατροφή και Διαιτολογία
(2)
Φυσικές Επιστήμες
(6)
Βιολογία
(2)
Βιοχημεία και Μοριακή βιολογία
(1)
Γεωεπιστήμες και Επιστήμες Περιβάλλοντος
(1)
Επιστήμη των υδάτων
(1)
Χημεία
(3)
Αναλυτική χημεία
(1)
Σχολή/Τμήμα/Ινστιτούτο
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
(10)
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής
(10)
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής
Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής
(10)
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής ▶ Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής
Εργαστήριο Χημείας-Βιοχημείας-Φυσικοχημείας Τροφίμων
(10)
Χρονολογία
2025 - 2029
(1)
2020 - 2024
(4)
2015 - 2019
(4)
2010 - 2014
(1)
Γλώσσα
Αγγλική γλώσσα
(2)
Ελληνική γλώσσα
(8)
Φορέας / συλλογή
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
(10)
Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών
|
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
(10)
Υποδομές
ΕΚΤ e
Content
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
(10)
1 - 10 από 10 τεκμήρια
Ταξινόμηση
Σχετικότητα με κριτήρια
Άυξουσα χρονολογία
Φθίνουσα χρονολογία
Πολυφαινολικά συστατικά υποπροϊόντων οινοποίησης: ανάκτηση και αξιολόγησή τους ως πρόσθετα σε μοντέλα τροφίμων
Δημιουργός:
Καρβέλα, Ευαγγελία, Karvela, Evangelia
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Χημεία, Ιατρική και Επιστήμες Υγείας
Χρονολογία :
2011
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής ▶ Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής ▶ Εργαστήριο Χημείας-Βιοχημείας-Φυσικοχημείας Τροφίμων
Φορέας:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Συλλογή:
Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών |
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
RDF
Κλινική μελέτη φάσης ΙΙ διατροφικού συμπληρώματος σε ασθενείς με ΙΦΝΕ A phase - ΙΙ clinical trial on the effects of a nutritional supplement on inflammatory bowel disease patients
Δημιουργός:
Papada, Efstathia, Παπαδά, Ευσταθία
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Ιατρική και Επιστήμες Υγείας
Χρονολογία :
2018
Γλώσσα:
Αγγλική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής ▶ Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής ▶ Εργαστήριο Χημείας-Βιοχημείας-Φυσικοχημείας Τροφίμων
Φορέας:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Συλλογή:
Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών |
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
RDF
Μελέτη των φυσικοχημικών μεταβολών, που λαμβάνουν χώρα κατά την επεξεργασία και αποθήκευση της σταφίδας Study of physicochemical changes occurring during the processing and storage of currants
Δημιουργός:
Νικολιδάκη, Ειρήνη, Nikolidaki, Eirini
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Άλλες Επιστήμες Μηχανικού και Τεχνολογίες
Χρονολογία :
2018
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής ▶ Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής ▶ Εργαστήριο Χημείας-Βιοχημείας-Φυσικοχημείας Τροφίμων
Φορέας:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Συλλογή:
Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών |
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
RDF
Αξιολόγηση ξηρών φρούτων ως προς τα περιεχόμενα βιοδραστικά συστατικά Evaluation of dried fruit bioactive microconstituents
Δημιουργός:
Παναγοπούλου, Ειρήνη, Panagopoulou, Eirini
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Χημεία
Χρονολογία :
2019
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής ▶ Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής ▶ Εργαστήριο Χημείας-Βιοχημείας-Φυσικοχημείας Τροφίμων
Φορέας:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Συλλογή:
Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών |
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
RDF
Περιβαλλοντική αξιολόγηση του κύκλου ζωής και προσδιορισμός υδατικού αποτυπώματος προϊόντων αμπέλου με την υποστήριξη τεχνικών γεωργίας ακριβείας Environmental life cycle assessment and water footprint estimation of vine products with the support of precision agriculture techniques
Δημιουργός:
Βανταράκης, Γεώργιος, Vantarkis, Georgios
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Γεωπονία, γενικά, Επιστήμη των υδάτων
Χρονολογία :
2025
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής ▶ Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής ▶ Εργαστήριο Χημείας-Βιοχημείας-Φυσικοχημείας Τροφίμων
Φορέας:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Συλλογή:
Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών |
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
RDF
Σχεδιασμός τροφίμου με έμφαση στη δημιουργία τρισδιάστατων δομών τροφίμων με ειδικές ιδιότητες ποιότητας Design of food with emphasis on creating three-dimensional structures with specific quality properties
Δημιουργός:
Nikolaou, Evgenia, Νικολάου, Ευγενία
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2023
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής ▶ Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής ▶ Εργαστήριο Χημείας-Βιοχημείας-Φυσικοχημείας Τροφίμων
Φορέας:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Συλλογή:
Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών |
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
RDF
Επίδραση της χορήγησης συμπληρώματος διατροφής σε βιοχημικούς δείκτες σε φαινομενικά υγιείς εθελοντές: μελέτη των μηχανισμών δράσης των βιοδραστικών συστατικών που περιέχονται στο συμπλήρωμα Dietary supplement’s effect on biochemical markers in apparently healthy volunteers: examination of bioactive components’ mechanisms which are contained in the dietary supplement
Δημιουργός:
Gavriil, Lamprini, Γαβριήλ, Λαμπρινή
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Βιολογία
Χρονολογία :
2019
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής ▶ Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής ▶ Εργαστήριο Χημείας-Βιοχημείας-Φυσικοχημείας Τροφίμων
Φορέας:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Συλλογή:
Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών |
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
RDF
Διατροφικές παρεμβάσεις σε φλεγμονώδη νοσήματα: κατανόηση των μοριακών μηχανισμών δράσης Nutritional interventions in inflammatory diseases: investigating the molecular pathways
Δημιουργός:
Amerikanou, Charalampia, Αμερικάνου, Χαραλαμπία
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Βιοχημεία και Μοριακή βιολογία, Διατροφή και Διαιτολογία
Χρονολογία :
2021
Γλώσσα:
Αγγλική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής ▶ Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής ▶ Εργαστήριο Χημείας-Βιοχημείας-Φυσικοχημείας Τροφίμων
Φορέας:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Συλλογή:
Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών |
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
RDF
Διατροφική παρέμβαση με καινοτόμο προϊόν εδώδιμων μανιταριών σε εθελοντές με μεταβολικό σύνδρομο Nutritional intervention with an innovative product of edible mushrooms in volunteers with metabolic syndrome
Δημιουργός:
Kleftaki, Stamatia-Angeliki, Κλεφτάκη, Σταματία-Αγγελική
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Διατροφή και Διαιτολογία
Χρονολογία :
2023
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής ▶ Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής ▶ Εργαστήριο Χημείας-Βιοχημείας-Φυσικοχημείας Τροφίμων
Φορέας:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Συλλογή:
Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών |
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
RDF
Προσδιορισμός της κατανομής βιοδραστικών μικροσυστατικών τροφίμων σε βιολογικά δείγματα Distribution of food microconstituents in biological samples
Δημιουργός:
Vasilakopoulou, Paraskevi, Βασιλακοπούλου, Παρασκευή
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Αναλυτική χημεία
Χρονολογία :
2023
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής ▶ Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής ▶ Εργαστήριο Χημείας-Βιοχημείας-Φυσικοχημείας Τροφίμων
Φορέας:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Συλλογή:
Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών |
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
RDF
×
×
Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το
OpenArchives
.gr
.
Πάρτε μέρος στη σύντομη έρευνα!