• Αναζήτηση
  • Πλοήγηση
    • Τύποι τεκμηρίων
    • Επιστημονικά πεδία
    • Σχολές/Τμήματα/Ινστιτούτα
    • Φορείς
    • Συλλογές
  • Διαλειτουργικότητα
  • Σχετικά
    • Το έργο
    • Οδηγίες για αναζήτηση & πλοήγηση
  • Για φορείς
    • Ένταξη συλλογών
    • Προδιαγραφές ένταξης
    • Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
  • Επικοινωνία
  • ΕΛ • EN
Περισσότερα κριτήρια αναζήτησης Λιγότερα κριτήρια αναζήτησης
Καθαρισμός Βοήθεια


Φίλτρα αποτελεσμάτων  

Φίλτρα αποτελεσμάτων

Καθαρισμός
Tύπος τεκμηρίου
Επιστημονικό πεδίο
Σχολή/Τμήμα/Ινστιτούτο
Χρονολογία
Γλώσσα
Φορέας / συλλογή
Υποδομές ΕΚΤ eContent
1  -  10   από   10   τεκμήρια

     
    Πολυφαινολικά συστατικά υποπροϊόντων οινοποίησης: ανάκτηση και αξιολόγησή τους ως πρόσθετα σε μοντέλα τροφίμων
    Δημιουργός: Καρβέλα, Ευαγγελία, Karvela, Evangelia
    Τύπος τεκμηρίου: Διδακτορική διατριβή
    Επιστημονικό πεδίο: Χημεία, Ιατρική και Επιστήμες Υγείας
    Χρονολογία : 2011
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής ▶ Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής ▶ Εργαστήριο Χημείας-Βιοχημείας-Φυσικοχημείας Τροφίμων
    Φορέας: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
    Συλλογή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών  | ΕΚΤ ΕΑΔΔ
    RDF

    Κλινική μελέτη φάσης ΙΙ διατροφικού συμπληρώματος σε ασθενείς με ΙΦΝΕ A phase - ΙΙ clinical trial on the effects of a nutritional supplement on inflammatory bowel disease patients
    Δημιουργός: Papada, Efstathia, Παπαδά, Ευσταθία
    Τύπος τεκμηρίου: Διδακτορική διατριβή
    Επιστημονικό πεδίο: Ιατρική και Επιστήμες Υγείας
    Χρονολογία : 2018
    Γλώσσα: Αγγλική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής ▶ Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής ▶ Εργαστήριο Χημείας-Βιοχημείας-Φυσικοχημείας Τροφίμων
    Φορέας: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
    Συλλογή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών  | ΕΚΤ ΕΑΔΔ
    RDF

    Μελέτη των φυσικοχημικών μεταβολών, που λαμβάνουν χώρα κατά την επεξεργασία και αποθήκευση της σταφίδας Study of physicochemical changes occurring during the processing and storage of currants
    Δημιουργός: Νικολιδάκη, Ειρήνη, Nikolidaki, Eirini
    Τύπος τεκμηρίου: Διδακτορική διατριβή
    Επιστημονικό πεδίο: Άλλες Επιστήμες Μηχανικού και Τεχνολογίες
    Χρονολογία : 2018
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής ▶ Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής ▶ Εργαστήριο Χημείας-Βιοχημείας-Φυσικοχημείας Τροφίμων
    Φορέας: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
    Συλλογή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών  | ΕΚΤ ΕΑΔΔ
    RDF

    Αξιολόγηση ξηρών φρούτων ως προς τα περιεχόμενα βιοδραστικά συστατικά Evaluation of dried fruit bioactive microconstituents
    Δημιουργός: Παναγοπούλου, Ειρήνη, Panagopoulou, Eirini
    Τύπος τεκμηρίου: Διδακτορική διατριβή
    Επιστημονικό πεδίο: Χημεία
    Χρονολογία : 2019
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής ▶ Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής ▶ Εργαστήριο Χημείας-Βιοχημείας-Φυσικοχημείας Τροφίμων
    Φορέας: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
    Συλλογή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών  | ΕΚΤ ΕΑΔΔ
    RDF

    Περιβαλλοντική αξιολόγηση του κύκλου ζωής και προσδιορισμός υδατικού αποτυπώματος προϊόντων αμπέλου με την υποστήριξη τεχνικών γεωργίας ακριβείας Environmental life cycle assessment and water footprint estimation of vine products with the support of precision agriculture techniques
    Δημιουργός: Βανταράκης, Γεώργιος, Vantarkis, Georgios
    Τύπος τεκμηρίου: Διδακτορική διατριβή
    Επιστημονικό πεδίο: Γεωπονία, γενικά, Επιστήμη των υδάτων
    Χρονολογία : 2025
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής ▶ Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής ▶ Εργαστήριο Χημείας-Βιοχημείας-Φυσικοχημείας Τροφίμων
    Φορέας: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
    Συλλογή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών  | ΕΚΤ ΕΑΔΔ
    RDF

    Σχεδιασμός τροφίμου με έμφαση στη δημιουργία τρισδιάστατων δομών τροφίμων με ειδικές ιδιότητες ποιότητας Design of food with emphasis on creating three-dimensional structures with specific quality properties
    Δημιουργός: Nikolaou, Evgenia, Νικολάου, Ευγενία
    Τύπος τεκμηρίου: Διδακτορική διατριβή
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2023
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής ▶ Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής ▶ Εργαστήριο Χημείας-Βιοχημείας-Φυσικοχημείας Τροφίμων
    Φορέας: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
    Συλλογή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών  | ΕΚΤ ΕΑΔΔ
    RDF

    Επίδραση της χορήγησης συμπληρώματος διατροφής σε βιοχημικούς δείκτες σε φαινομενικά υγιείς εθελοντές: μελέτη των μηχανισμών δράσης των βιοδραστικών συστατικών που περιέχονται στο συμπλήρωμα Dietary supplement’s effect on biochemical markers in apparently healthy volunteers: examination of bioactive components’ mechanisms which are contained in the dietary supplement
    Δημιουργός: Gavriil, Lamprini, Γαβριήλ, Λαμπρινή
    Τύπος τεκμηρίου: Διδακτορική διατριβή
    Επιστημονικό πεδίο: Βιολογία
    Χρονολογία : 2019
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής ▶ Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής ▶ Εργαστήριο Χημείας-Βιοχημείας-Φυσικοχημείας Τροφίμων
    Φορέας: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
    Συλλογή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών  | ΕΚΤ ΕΑΔΔ
    RDF

    Διατροφικές παρεμβάσεις σε φλεγμονώδη νοσήματα: κατανόηση των μοριακών μηχανισμών δράσης Nutritional interventions in inflammatory diseases: investigating the molecular pathways
    Δημιουργός: Amerikanou, Charalampia, Αμερικάνου, Χαραλαμπία
    Τύπος τεκμηρίου: Διδακτορική διατριβή
    Επιστημονικό πεδίο: Βιοχημεία και Μοριακή βιολογία, Διατροφή και Διαιτολογία
    Χρονολογία : 2021
    Γλώσσα: Αγγλική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής ▶ Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής ▶ Εργαστήριο Χημείας-Βιοχημείας-Φυσικοχημείας Τροφίμων
    Φορέας: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
    Συλλογή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών  | ΕΚΤ ΕΑΔΔ
    RDF

    Διατροφική παρέμβαση με καινοτόμο προϊόν εδώδιμων μανιταριών σε εθελοντές με μεταβολικό σύνδρομο Nutritional intervention with an innovative product of edible mushrooms in volunteers with metabolic syndrome
    Δημιουργός: Kleftaki, Stamatia-Angeliki, Κλεφτάκη, Σταματία-Αγγελική
    Τύπος τεκμηρίου: Διδακτορική διατριβή
    Επιστημονικό πεδίο: Διατροφή και Διαιτολογία
    Χρονολογία : 2023
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής ▶ Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής ▶ Εργαστήριο Χημείας-Βιοχημείας-Φυσικοχημείας Τροφίμων
    Φορέας: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
    Συλλογή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών  | ΕΚΤ ΕΑΔΔ
    RDF

    Προσδιορισμός της κατανομής βιοδραστικών μικροσυστατικών τροφίμων σε βιολογικά δείγματα Distribution of food microconstituents in biological samples
    Δημιουργός: Vasilakopoulou, Paraskevi, Βασιλακοπούλου, Παρασκευή
    Τύπος τεκμηρίου: Διδακτορική διατριβή
    Επιστημονικό πεδίο: Αναλυτική χημεία
    Χρονολογία : 2023
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής ▶ Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής ▶ Εργαστήριο Χημείας-Βιοχημείας-Φυσικοχημείας Τροφίμων
    Φορέας: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
    Συλλογή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών  | ΕΚΤ ΕΑΔΔ
    RDF

    Κλείσιμο

    Κλείσιμο
      • Follow EKT

      Επικοινωνία | Πολιτική Απορρήτου | Όροι Χρήσης | Πνευματική ιδιοκτησία

      ©2025 Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου

      Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το OpenArchives.gr.

      Πάρτε μέρος στη σύντομη έρευνα!
      Nαι, θα το κάνω τώρα
      Όχι ευχαριστώ