Toggle navigation
Αναζήτηση
Πλοήγηση
Τύποι τεκμηρίων
Επιστημονικά πεδία
Σχολές/Τμήματα/Ινστιτούτα
Φορείς
Συλλογές
Διαλειτουργικότητα
Σχετικά
Το έργο
Οδηγίες για αναζήτηση & πλοήγηση
Για φορείς
Ένταξη συλλογών
Προδιαγραφές ένταξης
Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
Επικοινωνία
ΕΛ
•
EN
Αρχική σελίδα
Σχολές/Τμήματα/Ινστιτούτα
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής
Ανακαλύψτε
923 τεκμήρια
από αυτήν την σχολή/τμήμα/ινστιτούτο
Αναζήτηση
Περισσότερα κριτήρια αναζήτησης
Φίλτρα αποτελεσμάτων
Φίλτρα αποτελεσμάτων
1 - 30 από 923 τεκμήρια
Ταξινόμηση
Σχετικότητα με κριτήρια
Άυξουσα χρονολογία
Φθίνουσα χρονολογία
Διερεύνηση της μικροχλωρίδας της στάκας: ταυτοποίηση βακτηρίων με την πρωτεομική τεχνολογία της φασματομετρίας μαζών
Δημιουργός:
Λάππα, Ιλιάδα Κ
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Διατροφή και Διαιτολογία
Χρονολογία :
2015
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Σχέση παρουσίας άσθματος με διατροφικούς και άλλους παράγοντες στην παιδική ηλικία
Δημιουργός:
Μητσικούδη, Βασιλική
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Διατροφή και Διαιτολογία
Χρονολογία :
2015
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Συνδυαστική επίδραση αντιμικροβιακών εδώδιμων μεμβρανών, εμβάπτισης σε μαρινάδες και ψησίματος στην αδρανοποίηση των παθογόνων Salmonella, E. Coli o157:H7 και Listeriamonocytogenes σε χοιρινό κρέας
Δημιουργός:
Λύτου, Αναστασία
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Διατροφή και Διαιτολογία
Χρονολογία :
2015
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Επίδραση της καλιούχου λίπανσης στην ευρωστία και σε ορισμένους φυσιολογικούς και γλευκογραφικούς χαρακτήρες της ποικιλίας Αγιωργίτικο σε συνθήκες αμπελώνα
Δημιουργός:
Μπούζα, Δέσποινα Σ.
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Διατροφή και Διαιτολογία
Χρονολογία :
2015
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Μελέτη για την εφαρμογή συστήματος ολοκληρωμένης διαχείρισης στην καλλιέργεια της ελιάς
Δημιουργός:
Καρανδρέα, Μαρία
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Διατροφή και Διαιτολογία
Χρονολογία :
2015
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Εκτίμηση της συνεισφοράς του προγράμματος στήριξης διατροφής ευάλωτων πληθυσμιακών ομάδων: Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (TEBA) Evaluation of the contribution of the food assistance program for vulnerable population groups: Fund for European Aid to the most Deprived (FEAD)
Δημιουργός:
Φιλίππου, Κωνσταντίνα
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Διατροφή και Διαιτολογία
Χρονολογία :
2019
Γλώσσα:
Αγγλική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Διερεύνηση της οξείας επίδρασης κατανάλωσης αίγειου γιαουρτιού με βιοενεργά πεπτίδια στο ενεργειακό ισοζύγιο και στον υποκειμενικό κορεσμό υγιών ενηλίκων Research of the acute effect of goat yogurt consumption with bioactive peptides on energy balance and subjective satiety of healthy adults
Δημιουργός:
Μητρογεώργου, Θεοδώρα
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Διατροφή και Διαιτολογία
Χρονολογία :
2019
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Προσδιορισμός του αιγείου γάλακτος σε πρόβειο γάλα και τυρί
Δημιουργός:
Αλεξανδράκη, Σταυρούλα
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Διατροφή και Διαιτολογία
Χρονολογία :
2010
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Οξεία επίδραση κατανάλωσης αίγειου γιαουρτιού με βιοενεργά πεπτίδια στην αρτηριακή πίεση και τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα Acute effect of goat yogurt consumption with bioactive peptides on blood pressure and blood glucose levels
Δημιουργός:
Κουνενιδάκη, Χρυσή
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Διατροφή και Διαιτολογία
Χρονολογία :
2019
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Μελέτη σχηματισμού προϊόντων προχωρημένης γλυκοζυλίωσης (dAGEs) σε συστήματα τροφίμων Study of the formation of non-enzymatic Advanced glycation end-products (dAGEs) in food systems
Δημιουργός:
Σταυροπούλου, Μαρία Ε., Stavropoulou, Maria E.
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Διατροφή και Διαιτολογία
Χρονολογία :
2020
Γλώσσα:
Αγγλική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Προβιοτικά χαρακτηριστικά οξυγαλακτικών βακτηρίων in vitro και μελέτη του δυναμικού αλλοίωσης σε προϊόντα κρέατος In vitro probiotic attributes of lactic acid bacteria and their spoilage potential in meat products
Δημιουργός:
Παυλή, Φωτεινή Γ., Pavli, Foteini G
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Διατροφή και Διαιτολογία
Χρονολογία :
2020
Γλώσσα:
Αγγλική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Προσδιορισμός τοκοφερολών σε κελυφωτά φιστίκια (Pistacia vera) καθώς και χρωματογραφική και φασματοσκοπική μελέτη και προσδιορισμός της αντιοξειδωτικής ικανότητας υδροοαλκοολικών εκχυλισμάτων κελυφωτών φιστικιών Determination of tocopherols in pistachio nuts (Pistacia vera) as well as chromatographic and spectroscopic study and determination of antioxidant capacity of hydroalcoholic pistachio extracts
Δημιουργός:
Μητροπούλου, Αγγελική Ν.
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Διατροφή και Διαιτολογία
Χρονολογία :
2020
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Βιοτεχνολογική επεξεργασία των εμπλουτισμένων με σάκχαρα υγρών αποβλήτων ελαιουργίας προς παραγωγή μυκηλιακών προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας Biotechnological treatment of sugar-enriched oil mill waste-water to produce high value-added mycelial products
Δημιουργός:
Διαμαντής, Ηλίας
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Διατροφή και Διαιτολογία
Χρονολογία :
2020
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Μελέτη των ποιτικών παραμέτρων κατά την ανάπτυξη αντιμικροβιακής ενεργού συσκευασίας έτοιμων προς κατανάλωση φετών μήλου Study of qualitative parameters during the development of antimicrobial active packaging, applied to apple slices
Δημιουργός:
Ιωσηφίδης, Σέργιος
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Διατροφή και Διαιτολογία
Χρονολογία :
2020
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Γενετική μελέτη ορισμένων γηγενών ποικιλιών αμπέλου (Vitis viniferal L.) με τη χρήση μοριακών μεθόδων Genetic study of native grapevine varieties (Vitis vinifera L.) using molecular methods
Δημιουργός:
Νικάκου, Μαρία
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Διατροφή και Διαιτολογία
Χρονολογία :
2020
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Ανάλυση της θερμικής διεργασίας παραγωγής κονσερβών με ντολμαδάκια γιαλατζί με χρήση υπολογιστικής ρευστοδυναμικής Analysis of thermal processing for the production of canned gialatzi dolms using computational fluid dynamics
Δημιουργός:
Λαμπρόπουλος, Κωνσταντίνος
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Διατροφή και Διαιτολογία
Χρονολογία :
2020
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Μελέτη της χημικής σύστασης ερυθρών οίνων κατά την οξειδωτική τους ωρίμανση
Δημιουργός:
Αθανασίου, Αθανάσιος Φ.
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Διατροφή και Διαιτολογία
Χρονολογία :
2018
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Επίδραση της συγκέντρωσης γλυκόζης στην παραγωγή βιομάζας και στη βιοσύνθεση λιπιδίων του εδώδιμου και φαρμακευτικού μύκητα Agrocybe aegerita κατά την καλλιέργειά του σε υγρές ζυμώσεις
Δημιουργός:
Βασιλόπουλος, Γεώργιος Χ.
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Διατροφή και Διαιτολογία
Χρονολογία :
2018
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Ελληνικό παραδοσιακό γιαούρτι και Κρητική στάκα: μελέτη φυσικοχημικών ιδιοτήτων και ταυτοποίηση άγριων στελεχών ζυμών Greek traditional yogurt and Cretan staka: study of physicochemical properties and identification of wild yeast strains
Δημιουργός:
Κορομηλάς, Σωτήριος
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Διατροφή και Διαιτολογία
Χρονολογία :
2019
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Προσδιορισμός του σεληνίου σε φυτά της οικογένειας Brassicaceae Selenium determination in Brassicaceae plants
Δημιουργός:
Αδαμοπούλου, Μαριγώ
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Διατροφή και Διαιτολογία
Χρονολογία :
2020
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Μελέτη της τεχνολογίας παρασκευής και φυσικοχημικών, μικροβιολογικών και οργανοληπτικών χαρακτηριστικών φρέσκου μαλακού τυριού από νωπό, παστεριομένο και μικροδιηθημένο αγελαδινό γάλα
Δημιουργός:
Ζώτου, Αναστασία
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Διατροφή και Διαιτολογία
Χρονολογία :
2010
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Μελέτη διαφορετικών συνθηκών καταπόνησης στη φυσιολογία μεμονωμένων κυττάρων Listeria monocytogenes με τη χρήση φθορισμομετρικών τεχνικών και μικροσκοπίας Study of different stress conditions in the physiology of individual Listeria monocytogenes cells using fluorescence techniques and microscopy
Δημιουργός:
Αρβανίτη, Μαριάννα Κ.
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Διατροφή και Διαιτολογία
Χρονολογία :
2020
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Απομόνωση και ταυτοποίηση βακτηρίων και ζυμών από τα παραδοσιακά τυριά Γκερεμέζι και Καρίκι με σύγχρονες μοριακές μεθόδους Bacteria and yeast isolation & identification from Geremezi and Kariki (greek traditional cheeses) using modern molecular methods
Δημιουργός:
Δρόσου, Βάσια
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Διατροφή και Διαιτολογία
Χρονολογία :
2020
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Ανίχνευση του Mycobacterium tuberculosis complex σε νωπό αγελαδινό γάλα προέλευσης Δυτικής Αττικής, με τη χρήση της αλυσιδωτής αντίδρασης της πολυμεράσης (PCR)
Δημιουργός:
Φυτανή, Βιργινία
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Διατροφή και Διαιτολογία
Χρονολογία :
2019
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Ανάπτυξη μεθοδολογίας για την αξιολόγηση συστημάτων διαχείρισης σε επιχειρήσεις φρέσκων κομμένων σαλατών
Δημιουργός:
Τζαμαλής, Περικλής Γ.
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Διατροφή και Διαιτολογία
Χρονολογία :
2019
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Μελέτη της επίδρασης φυσικών, χημικών και βιοτικών παραγόντων στην ανάπτυξη και παραγωγή Ωχρατοξίνης Α μαύρων ασπέργιλλων απομονωμένων από ελληνικούς αμπελώνες Study on the effect of physical, chemical and biotic factors on growth and Ochratoxin A production of black aspergilli isolated from greek vineyards
Δημιουργός:
Κογκάκη, Ευσταθία, Kogkaki, Efstathia
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Διατροφή και Διαιτολογία
Χρονολογία :
2019
Γλώσσα:
Αγγλική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Επίδραση της παραλλακτικότητας αμπελοτεμαχίου στα ποιοτικά και ποσοτικά χαρακτηριστικά της ποικιλίας Αγιωργίτικο
Δημιουργός:
Βεράρου, Βικτωρία
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Διατροφή και Διαιτολογία
Χρονολογία :
2019
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Αξιολόγηση συστήματος αυτοελέγχου σε δίκτυο επιχειρήσεων ζαχαροπλαστικής Assessment of food safety management system of patisserie branch network
Δημιουργός:
Κουτσοβασίλη, Ιωάννα Χ.
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Διατροφή και Διαιτολογία
Χρονολογία :
2022
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Μελέτη της αξιοποίησης βιομηχανικών αποβλήτων προϊόντων ζαχαροπλαστικής για τη βιοτεχνολογική παραγωγή μικροβιακών ελαίων με χρήση ελαιογόνων ζυμών Study of confectionery industry waste valorisation for microbial oil production via fermentation using oleaginous yeasts
Δημιουργός:
Τσάκωνα, Σοφία Χ., Tsakona, Sofia C.
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Διατροφή και Διαιτολογία
Χρονολογία :
2022
Γλώσσα:
Αγγλική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Διερεύνηση της χρήσης εκχυλισμάτων περικαρπίου κελυφωτών φιστικιών (Pistacia vera L.) ως συστατικό εδώδιμων επικαλύψεων για τη μετασυλλεκτική διαχείριση ελάχιστα μεταποιημένου μαρουλιού
Δημιουργός:
Αντωνοπούλου, Γερασιμούλα
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Διατροφή και Διαιτολογία
Χρονολογία :
2021
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
×
×
Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το
OpenArchives
.gr
.
Πάρτε μέρος στη σύντομη έρευνα!