Το Ελληνικό Δίκτυο Ανοικτής και εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης είναι Επιστημονική Εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που εκπροσωπεί τους Έλληνες επιστήμονες, οι οποίοι: ασχολούνται με την παροχή και έρευνα της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης προωθούν εμπράκτως τη φιλοσοφία της ανοικτής εκπαίδευσης προωθούν το σκοπό της ελεύθερης πρόσβασης όλων των πολιτών σε κάθε μορφή δια βίου εκπαίδευσης δραστηριοποιούνται σε καινοτόμες μορφές εναλλακτικής εκπαίδευσης


αποθετήριο | 603 τεκμήρια

Πάροχος υπηρεσίας : Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ)  

Το Συνέδριο για την Ανοικτή & εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση / Conference in Open & Distance Education διοργανώνεται και υποστηρίζεται από το Ελληνικό Δίκτυο Ανοικτής κι εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης σε συνεργασία με τη Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Από το 2001 και μετά το συνέδριο πραγματοποιείται ανά δύο χρόνια. Μέχρι το 2007 τα πρακτικά δημοσιεύονταν σε έντυπη μορφή, ενώ από το 2009 μέχρι σήμερα βρίσκονται σε ψηφιακή μορφή ελεύθερα προσπελάσιμα στην πλατφόρμα του ΕΚΤ (https://eproceedings.epublishing.ekt.gr/index.php/openedu/issue/archive). Τον Νοέμβριο του 2019 πραγματοποιήθηκε το 10ο Διεθνές Συνέδριο με τίτλο «Διαμορφώνοντας από Κοινού το Μέλλον της Εκπαίδευσης» με τέσσερις τόμους πρακτικών κι 78 άρθρα εισηγήσεων χωρισμένα σε δύο μέρη. Στο μέρος A / section A όπου παρουσιάζονται θεωρητικά, επιστημονικά, ερευνητικά άρθρα και στο μέρος Β / section B συμπεριλαμβάνονται άρθρα που αναφέρονται σε εφαρμογές, εμπειρίες, καλές πρακτικές περιγραφές, εκπαιδευτικές δραστηριότητες, θέματα προς διάλογο και συζήτηση.

Δείτε όλα τα τεκμήρια της συλλογής μέσα απο το OpenArchives.gr

 Πλοηγηθείτε στο περιεχόμενο επιλέγοντας ΕΚΤ τύπο τεκμηρίου:
Τεκμήριο συνεδρίου (599), Άρθρο συνεδρίου (599), Επιστημονικό άρθρο (599), Άρθρο (599)
Πλοηγηθείτε στο περιεχόμενο επιλέγοντας επιμέρους συλλογή:
A Μέρος (389), B Μέρος (208), Σχετικά με το συνέδριο (4), Keynote Speakers (2)

αποθετήριο | 280 τεκμήρια

Πάροχος υπηρεσίας : Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ)  

Το περιοδικό ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ εκδίδεται από το Ελληνικό Δίκτυο Ανοικτής και εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης (ΕΔΑΕ). Αρχικά το περιοδικό εκδιδόταν σε έντυπη μορφή (τεύχη 1-6). Με το έβδομο τεύχος του έτους 2008, ξεκινά μια νέα πορεία ψηφιακής μορφής όλων των δεδομένων του περιοδικού. Η ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ από δω και στο εξής θα είναι κυριολεκτικά ανοικτή σε όλους και προσβάσιμη σε κάθε ενδιαφερόμενο χωρίς περιορισμούς.

Δείτε όλα τα τεκμήρια της συλλογής μέσα απο το OpenArchives.gr

 Πλοηγηθείτε στο περιεχόμενο επιλέγοντας ΕΚΤ τύπο τεκμηρίου:
Τμήμα περιοδικού (274), Τμήμα έκδοσης (274), Επιστημονικό άρθρο (251), Άρθρο (251), Σημείωμα εκδότη (23), Τεύχος περιοδικού (6)
Πλοηγηθείτε στο περιεχόμενο επιλέγοντας επιμέρους συλλογή:
Section 1 (206), Section 2 (45), Editorial (23), Full Issue (6)