Toggle navigation
Αναζήτηση
Πλοήγηση
Τύποι τεκμηρίων
Φορείς
Συλλογές
Διαλειτουργικότητα
Σχετικά
Το έργο
Οδηγίες για αναζήτηση & πλοήγηση
Για φορείς
Ένταξη συλλογών
Προδιαγραφές ένταξης
Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
Επικοινωνία
ΕΛ
•
EN
ΚΑΙ
'Η
ΌΧΙ
×
Πληκτρολογήστε λέξη ή φράση
Σε όλα τα πεδία
Θέμα
Τύπος τεκμηρίου
Τίτλος
Δημιουργός/συντελεστής
×
+
ΚΑΙ
'Η
Tύπος τεκμηρίου
ΚΑΙ
'Η
Χρονολογία
Φορέας / συλλογή
+
Περισσότερα κριτήρια αναζήτησης
Λιγότερα κριτήρια αναζήτησης
Αναζήτηση
Καθαρισμός
Βοήθεια
Φίλτρα αποτελεσμάτων
Φίλτρα αποτελεσμάτων
Καθαρισμός
Tύπος τεκμηρίου
Διπλωματική εργασία
(4)
Πτυχιακή εργασία
(4)
Χρονολογία
2020 - 2024
(4)
Γλώσσα
Ελληνική γλώσσα
(4)
Φορέας / συλλογή
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
(4)
@νάκτησις
(4)
Επιμέρους συλλογή
Status = Unpublished
(4)
Subject = Α:Subject = Α: Αρτοποιία
(1)
Subject = Α:Subject = Α: Ανάλυση επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (Σύστημα ασφάλειας τροφίμων)
(4)
Subject = Κ:Subject = Κ: Κονσερβοποίηση - Βιομηχανία και εμπόριο
(1)
Subject = Κ:Subject = Κ: Κρέας
(1)
Subject = Μ:Subject = Μ: Μέλι - Ελλάδα
(1)
Subject = Π:Subject = Π: Παραγωγή και διανομή αγαθών
(2)
Subject = Π:Subject = Π: Ποιοτικός έλεγχος
(1)
Subject = Τ:Subject = Τ: Τρόφιμα - Τεχνολογία
(1)
Type = Thesis
(4)
Τύπος τεκμηρίου
NonPeerReviewed
(4)
Thesis
(4)
Θέμα
Ανάλυση επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (Σύστημα ασφάλειας τροφίμων)
(4)
Αρτοποιία
(1)
Κονσερβοποίηση - Βιομηχανία και εμπόριο
(1)
Κρέας
(1)
Μέλι - Ελλάδα
(1)
Παραγωγή και διανομή αγαθών
(2)
Ποιοτικός έλεγχος
(1)
Τρόφιμα - Τεχνολογία
(1)
1 - 4 από 4 τεκμήρια
Ταξινόμηση
Σχετικότητα με κριτήρια
Άυξουσα χρονολογία
Φθίνουσα χρονολογία
HACCP στο κρέας
Δημιουργός:
Ραφτούλη, Γεωργία
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2021
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Βασικές αρχές κονσερβοποιίας τροφίμων
Δημιουργός:
Δημητριάδου, Παρασκευή
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2021
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Εφαρμογή του συστήματος HACCP σε βιομηχανίες παραγωγής και εμφιάλωσης μελιού
Δημιουργός:
Σταβιάνης, Γεώργιος
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2022
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Εφαρμογή HACCP σε παραγωγική διαδικασία κρουασάν
Δημιουργός:
Φωτιάδου, Ευαγγελία
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2022
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
×
×
Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το
OpenArchives
.gr
.
Πάρτε μέρος στη σύντομη έρευνα!