Toggle navigation
Αναζήτηση
Πλοήγηση
ΕΚΤ τύποι τεκμηρίων
Φορείς
Συλλογές
Διαλειτουργικότητα
Σχετικά
Το έργο
Οδηγίες για αναζήτηση & πλοήγηση
Για φορείς
Ένταξη συλλογών
Προδιαγραφές ένταξης
Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
Επικοινωνία
ΕΛ
•
EN
Σε όλα τα πεδία
Θέμα
Τύπος τεκμηρίου
Γεωγραφική κάλυψη
Τίτλος
Δημιουργός/συντελεστής
×
+
@νάκτησις
Αναζήτηση
Καθαρισμός
Βοήθεια
Φίλτρα αποτελεσμάτων
Καθαρισμός
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου
Διπλωματική εργασία
(3)
Πτυχιακή εργασία
(3)
Χρονολογία
2020 - 2024
(2)
2005 - 2009
(1)
Γλώσσα
Ελληνική γλώσσα
(3)
Φορέας / συλλογή
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
(3)
@νάκτησις
(3)
Επιμέρους συλλογή
Status = Published
(1)
Status = Unpublished
(2)
Subject = Α:Subject = Α: Αρτοποιία
(1)
Subject = Α:Subject = Α: Ανάλυση επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (Σύστημα ασφάλειας τροφίμων)
(2)
Subject = Γ:Subject = Γ: Γαλακτοκομικά προϊόντα
(1)
Subject = Μ:Subject = Μ: Μέλι - Ελλάδα
(1)
Subject = Π:Subject = Π: Παραγωγή και διανομή αγαθών
(3)
Subject = Π:Subject = Π: Ποιοτικός έλεγχος
(1)
Type = Thesis
(3)
Τύπος τεκμηρίου
NonPeerReviewed
(3)
Thesis
(3)
Θέμα
Ανάλυση επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (Σύστημα ασφάλειας τροφίμων)
(2)
Αρτοποιία
(1)
Γαλακτοκομικά προϊόντα
(1)
Μέλι - Ελλάδα
(1)
Παραγωγή και διανομή αγαθών
(3)
Ποιοτικός έλεγχος
(1)
Σχετικότητα με κριτήρια
Άυξουσα χρονολογία
Φθίνουσα χρονολογία
1 - 3 από 3 αποτελέσματα
Εφαρμογή του συστήματος HACCP σε βιομηχανίες παραγωγής και εμφιάλωσης μελιού
Δημιουργός:
Σταβιάνης, Γεώργιος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2022
Θέμα:
Παραγωγή και διανομή αγαθών, Ανάλυση επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (Σύστημα ασφάλειας τροφίμων), Μέλι - Ελλάδα
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Εφαρμογή HACCP σε παραγωγική διαδικασία κρουασάν
Δημιουργός:
Φωτιάδου, Ευαγγελία
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2022
Θέμα:
Παραγωγή και διανομή αγαθών, Αρτοποιία, Ανάλυση επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (Σύστημα ασφάλειας τροφίμων), Ποιοτικός έλεγχος
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Παραγωγή παραδοσιακής και βιομηχανικής γιαούρτης
Δημιουργός:
Κουζουκίδης, Μάξιμος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2005
Θέμα:
Παραγωγή και διανομή αγαθών, Γαλακτοκομικά προϊόντα
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
×
×
Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το
OpenArchives
.gr
.
Πάρτε μέρος στη σύντομη έρευνα!