Παραγωγή παραδοσιακής και βιομηχανικής γιαούρτης

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2005 (EL)
Παραγωγή παραδοσιακής και βιομηχανικής γιαούρτης

Κουζουκίδης, Μάξιμος

Η ασφάλεια των τροφίμων έχει άμεση σχέση με την υγεία του καταναλωτή και κατά συνέπεια είναι σοβαρό θέμα και αδιαπραγμάτευτο. Η ευαισθησία των καταναλωτών απέναντι στις βλάβες που μπορεί να προκληθούν στην υγεία τους από τη βρώση ακατάλληλων ή και επικίνδυνων τροφίμων είναι τεράστια. Τα σχετικά σκάνδαλα που κατά καιρούς προκύπτουν και με επιμονή προβάλλονται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, λαμβάνουν τεράστια έκταση και προκαλούν ανυπολόγιστες οικονομικές ζημίες στους κλάδους που εμπλέκονται με την παραγωγή των τροφίμων. Τα πρόσφατα παραδείγματα με τις διοξίνες και την σπογγώδη εγκεφαλοπάθεια είναι και τα πλέον χαρακτηριστικά. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στις περιπτώσεις απλών κρουσμάτων τροφικής δηλητηρίασης.

Thesis
NonPeerReviewed

Παραγωγή και διανομή αγαθών
Γαλακτοκομικά προϊόντα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2005


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.