• Αναζήτηση
  • Πλοήγηση
    • Τύποι τεκμηρίων
    • Φορείς
    • Συλλογές
  • Διαλειτουργικότητα
  • Σχετικά
    • Το έργο
    • Οδηγίες για αναζήτηση & πλοήγηση
  • Για φορείς
    • Ένταξη συλλογών
    • Προδιαγραφές ένταξης
    • Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
  • Επικοινωνία
  • ΕΛ • EN
Περισσότερα κριτήρια αναζήτησης Λιγότερα κριτήρια αναζήτησης
Καθαρισμός Βοήθεια


Φίλτρα αποτελεσμάτων  

Φίλτρα αποτελεσμάτων

Καθαρισμός
Tύπος τεκμηρίου
Χρονολογία
Γλώσσα
Φορέας / συλλογή
Επιμέρους συλλογή
Τύπος τεκμηρίου
Θέμα
1  -  4   από   4   τεκμήρια

     
    Μεταβολή των δεικτών ποιότητας και του ολικού φαινολικού περιεχομένου ελαιολάδου εμπλουτισμένου με αιθέριο έλαιο ρίγανης κατά την αποθήκευσή του
    Δημιουργός: Παπανδρέου, Αθηνά
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Χρονολογία : 2018
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Φορέας: Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
    Συλλογή: @νάκτησις
    RDF

    Ρίγανη και αιθέριο έλαιο ρίγανης
    Δημιουργός: Κατσάρα, Ευγενία
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Χρονολογία : 2017
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Φορέας: Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
    Συλλογή: @νάκτησις
    RDF

    Η επίδραση των κλιματολογικών συνθηκών στην ποιότητα και απόδοση των αρωματικών φυτών στην περιοχή του Βοϊου
    Δημιουργός: Πατμάνογλου, Ιωάννης
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Χρονολογία : 2020
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Φορέας: Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
    Συλλογή: @νάκτησις
    RDF

    Η βιολογική καλλιέργεια της ρίγανης
    Δημιουργός: Γκούλιου, Βάια
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Χρονολογία : 2021
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Φορέας: Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
    Συλλογή: @νάκτησις
    RDF

    Κλείσιμο

    Κλείσιμο
      • Follow EKT

      Επικοινωνία | Πολιτική Απορρήτου | Όροι Χρήσης | Πνευματική ιδιοκτησία

      ©2024 Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης

      Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το OpenArchives.gr.

      Πάρτε μέρος στη σύντομη έρευνα!
      Nαι, θα το κάνω τώρα
      Όχι ευχαριστώ