Toggle navigation
Search
Browse
EKT item types
Institutions
Collections
Interoperability
Info
The project
Help
For institutions
Contribute
Publication Requirements
Expression of Interest Form
Contact
ΕΛ
•
ΕΝ
In all fields
Subject
Type
Location
Title
Creator/contributor
×
+
@naktisis
Search
Clear
Help
Filters
Clear
EKT item type
Thesis
(4)
Bachelor thesis
(4)
Year
2020 - 2024
(4)
Language
Greek
(4)
Institution / collection
TEI of West Macedonia
(4)
@naktisis
(4)
Subcollections
Status = Unpublished
(4)
Subject = Α:Subject = Α: Αρτοποιία
(1)
Subject = Α:Subject = Α: Ανάλυση επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (Σύστημα ασφάλειας τροφίμων)
(4)
Subject = Κ:Subject = Κ: Κονσερβοποίηση - Βιομηχανία και εμπόριο
(1)
Subject = Κ:Subject = Κ: Κρέας
(1)
Subject = Μ:Subject = Μ: Μέλι - Ελλάδα
(1)
Subject = Π:Subject = Π: Παραγωγή και διανομή αγαθών
(2)
Subject = Π:Subject = Π: Ποιοτικός έλεγχος
(1)
Subject = Τ:Subject = Τ: Τρόφιμα - Τεχνολογία
(1)
Type = Thesis
(4)
Type
NonPeerReviewed
(4)
Thesis
(4)
Subject
Ανάλυση επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (Σύστημα ασφάλειας τροφίμων)
(4)
Αρτοποιία
(1)
Κονσερβοποίηση - Βιομηχανία και εμπόριο
(1)
Κρέας
(1)
Μέλι - Ελλάδα
(1)
Παραγωγή και διανομή αγαθών
(2)
Ποιοτικός έλεγχος
(1)
Τρόφιμα - Τεχνολογία
(1)
Relevance
Ascending date
Descending date
1 - 4 to 4 results
HACCP στο κρέας
Creator:
Ραφτούλη, Γεωργία
EKT year:
2021
Subject:
Κρέας, Ανάλυση επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (Σύστημα ασφάλειας τροφίμων)
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
Βασικές αρχές κονσερβοποιίας τροφίμων
Creator:
Δημητριάδου, Παρασκευή
EKT year:
2021
Subject:
Κονσερβοποίηση - Βιομηχανία και εμπόριο, Ανάλυση επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (Σύστημα ασφάλειας τροφίμων), Τρόφιμα - Τεχνολογία
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
Εφαρμογή του συστήματος HACCP σε βιομηχανίες παραγωγής και εμφιάλωσης μελιού
Creator:
Σταβιάνης, Γεώργιος
EKT year:
2022
Subject:
Παραγωγή και διανομή αγαθών, Ανάλυση επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (Σύστημα ασφάλειας τροφίμων), Μέλι - Ελλάδα
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
Εφαρμογή HACCP σε παραγωγική διαδικασία κρουασάν
Creator:
Φωτιάδου, Ευαγγελία
EKT year:
2022
Subject:
Παραγωγή και διανομή αγαθών, Αρτοποιία, Ανάλυση επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (Σύστημα ασφάλειας τροφίμων), Ποιοτικός έλεγχος
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
×
×
Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το
OpenArchives
.gr
.
Πάρτε μέρος στη σύντομη έρευνα!