Ανάπτυξη εγγράφου φιλικής δήλωσης ατυχήματος σε εφαρμογή Android

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Διώνη
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2017 (EL)

Ανάπτυξη εγγράφου φιλικής δήλωσης ατυχήματος σε εφαρμογή Android

Λουκάς, Γεώργιος

Μηλιώνης, Απόστολος
Σχολή Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών. Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων

Το έγγραφο φιλικές δήλωσης ατυχήματος, ή φιλικός διακανονισμός, είναι ένα φυλλάδιο που συμπληρώνεται σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος από τους εμπλεκόμενους οδηγούς, εφόσον υπάρξει συμφωνία μεταξύ τους για την υπαιτιότητα και οι ασφαλιστικές εταιρίες με τις οποίες υπάρχει συμφωνία εντάσσονται στο σύστημα Φιλικού Διακανονισμού. Το Έντυπο Φιλικής Δήλωσης διευκολύνει τους οδηγούς που έχουν εμπλακεί στο ατυχήματα, ώστε να ανταλλάξουν τα στοιχεία τους και τα στοιχεία των οχημάτων τους. Επίσης, τους δίνει τη δυνατότητα να σχεδιάσουν και να περιγράψουν με ακρίβεια τις συνθήκες του ατυχήματος χωρίς να εμπλέκονται με συζητήσεις και πιθανές διενέξεις σχετικά με την υπαιτιότητα για το συμβάν. Η βασική ιδέα της εργασίας που παρουσιάζεται εδώ είναι η «μεταφορά» και μετατροπή του εγγράφου φιλικής δήλωσης σε εφαρμογή για Android.

Bachelor Dissertation

Τεχνολογικές καινοτομίες
Ατυχήματα
Ανάπτυξη λογισμικού
Φιλική δήλωση ατυχήματος
Android


Ελληνική γλώσσα

2017
2018-01-18T07:59:49Z


Πανεπιστήμιο Πειραιώς

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.