Ανάπτυξη λογισμικού στην οργάνωση αποθηκών

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Διώνη
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2020 (EL)

Software development in warehouse management
Ανάπτυξη λογισμικού στην οργάνωση αποθηκών

Οικονόμου, Ιωάννης

MBA TQM International - Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων – Ολική Ποιότητα με διεθνή προσανατολισμό (MBA TQM Int)
Σχολή Οικονομικών, Επιχειρηματικών και Διεθνών Σπουδών. Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων
Μοσχούρης, Σωκράτης

Στην συγκεκριμένη διπλωματική εργασία θα αναλυθούν όλες οι παράμετροι που επηρεάζονται από την έλλειψη οργάνωσης και χωροθέτησης στην ομαλή λειτουργία μιας αποθήκης. Επίσης θα μελετηθούν όλες οι πιθανές απώλειες σε πόρους από την ελαττωματική λειτουργία της. Στην συνέχεια θα σχεδιαστεί ο μηχανολογικός εξοπλισμός που απαιτείται για την έναρξη λειτουργίας αυτοματοποιημένου συστήματος κατανομής και ταξινόμησης υλικών σε τελικές θέσεις αποθήκευσης(ράφια). Για την υλοποίηση του παραπάνω έργου θα απαιτηθεί και κατάλληλος ηλεκτρονικός-ηλεκτρολογικός εξοπλισμός ο οποίος θα σχεδιαστεί και θα προγραμματιστεί με σκοπό την άμεση ενοποίηση του με το σύστημα ERP της εκάστοτε εταιρίας, ώστε τα είδη προς αποθήκευση να οδηγούνται στην τελική τους θέση χωρίς την παρέμβαση ανθρώπινου χεριού.

Master Thesis

Ανάπτυξη λογισμικού
Οργάνωση αποθηκών


Ελληνική γλώσσα

2022-03-21T07:51:22Z
2020-07-07


Πανεπιστήμιο Πειραιώς

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.