Εκπομπές από οχήματα και διαχείριση κυκλοφορίας

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Διώνη
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2007 (EL)

Εκπομπές από οχήματα και διαχείριση κυκλοφορίας

Παππάς, Δημήτρης

Η πρόσβαση των αυτοκινήτων έχει σημαδέψει το χαρακτήρα της αστικής ζωής μέσω του σχεδιασμού της σύγχρονης πόλεως. Πολλοί δρόμοι και πολλοί χώροι σταθμεύσεως δημιουργούνται στους χώρους των πόλεων και δημιουργούν υποδομές για να βοηθήσουν τους ανθρώπους που ζουν εκεί. Η κυκλοφοριακή συμφόρηση είναι ένα γεγονός της καθημερινής ζωής των πόλεων προκαλώντας αύξηση των καθυστερήσεων και της κατανάλωσης των καυσίμων, συμβάλλοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο στην επιβάρυνση του περιβάλλοντος. Η Διαχείριση της Κυκλοφορίας αποτελεί μια προσπάθεια μείωσης της κυκλοφοριακής συμφόρησης και κατά συνέπεια των επακόλουθων επιπτώσεων μέσω της αποτελεσματικής χρησιμοποίησης της υπάρχουσας συγκοινωνιακής υποδομής και με περιορισμένου ύψους επενδύσεις. Η εργασία εξετάζει το ζήτημα της Διαχείρισης Κυκλοφορίας σαν εργαλείο για τη βελτίωση των κυκλοφοριακών συνθηκών, του κορεσμού του οδικού δικτύου και του προβλήματος της στάθμευσης συμβάλλοντας κατ’ αυτό τον τρόπο στη μείωση της ρύπανσης και στη βελτίωση της ποιότητας του περιβάλλοντος.

Master Thesis

Διατριβές
Ατμόσφαιρα -- Ρύπανση
Electronic traffic controls


Ελληνική γλώσσα

2007-05-30T07:23:11Z


Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.