Windows application development in .NET for medical patient envelopes

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Διώνη
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2022 (EL)

Ανάπτυξη παραθυρικής εφαρμογής .NET ιατρικών φακέλων ασθενών
Windows application development in .NET for medical patient envelopes

Τσίτκανος, Ευάγγελος

Σχολή Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών. Τμήμα Πληροφορικής
Αλέπης, Ευθύμιος
Πληροφορική

Το θέμα της διπλωματικής εργασίας είναι η ανάπτυξη μιας desktop ιατρικής εφαρμογής όπου ο χρήστης γιατρός θα μπορεί να καταχωρεί στοιχεία των ασθενών του και των επισκέψεων τους όπου θα μπορεί να τα επεξεργάζεται και να βγάζει διάφορα συμπεράσματα. Επίσης αναπτύχθηκε μια πολύ απλή εφαρμογή που θα μπορεί ο γιατρός να την έχει στο laptop του και να μπορεί να βρει και να επεξεργαστεί βασικές πληροφορίες των ασθενών χωρίς να έχει την βάση δεδομένων στον υπολογιστή που θα τρέχει η συγκεκριμένη εφαρμογή. Οι τεχνολογίες που χρησιμοποιήθηκαν είναι C# και πιο συγκεκριμένα .NET Framework. Οι εφαρμογές αναπτύχθηκαν με το εργαλείο Visual Studio 2015 και είναι Windows Form Application. Η βάση που χρησιμοποιήσαμε για την αποθήκευση των δεδομένων μας είναι ο SQL Server. Η σύνδεση της βάσης μας με την εφαρμογή έγινε με την τεχνολογία ADO.NET καθώς χρησιμοποιήσαμε και την τεχνολογία WCF για να μπορέσει να επικοινωνήσει η από μακρυσμένη εφαρμογή μας με τον server.
The issue of diploma thesis is the development of a desktop medical application where the user's doctor will be able to record patient data and their visits where they can process them and make different conclusions. It also developed a very simple application that the doctor can have on his laptop and he can find and process basic patient information without having the database on the computer running the application. The technologies which used are C # and more specifically the .NET Framework. The applications were developed with Visual Studio 2015 and are Windows Form Application. The database we used to store our data is MS SQL Server. The connection of our database with the application was done with ADO.NET as we also used WCF technology to be able to communicate from our remote application to the server.

Master Thesis

C#
Ιατρικός φάκελος
ADO.NET
.NET
WCF


Ελληνική γλώσσα

2022-09
2022-10-24T06:19:07Z


Πανεπιστήμιο Πειραιώς

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.