Ο ρόλος της εφοδιαστικής αλυσίδας στην επίτευξη των εταιρικών στόχων : μελέτη περίπτωσης : Γρ. Σαραντής ΑΒΕΕ

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Διώνη
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2007 (EL)

Ο ρόλος της εφοδιαστικής αλυσίδας στην επίτευξη των εταιρικών στόχων : μελέτη περίπτωσης : Γρ. Σαραντής ΑΒΕΕ

Φραγκιαδάκη, Ελένη

Σκοπός αυτής της διπλωματικής εργασίας είναι η εφαρμογή της θεωρίας της επιχειρηματικής διοίκησης στην εταιρία Γρ. Σαράντης ΑΒΕΕ, και ειδικότερα στο κομμάτι της εφοδιαστικής αλυσίδας. Στο πρώτο κεφάλαιο παρουσιάζεται η ιστορία και η εξέλιξη της εταιρίας, η αποστολή και η στρατηγική της, καθώς επίσης και μια αναφορά στην δομή και στην οργάνωση της. Στο δεύτερο κεφάλαιο αναλύονται οι δυνάμεις και οι αδυναμίες, οι ευκαιρίες και οι απειλές της Γρ. Σαράντης ΑΒΕΕ. Επίσης επισημαίνεται ο ανταγωνισμός και η ελκυστικότητα του κλάδου μέσα στον οποίο δραστηριοποιείται η εταιρία, με σκοπό να καθοριστεί το δυνητικό περιθώριο επιχειρηματικής ανάπτυξης. Στο τρίτο κεφάλαιο γίνεται μελέτη της επιχείρησης ως «αλυσίδας αξίας», με έμφαση στις λειτουργίες In- και Outbound Logistics, Operations και Procurement. Η παρούσα δομή των σχετικών λειτουργιών απεικονίζεται και αξιολογείται. Στο τέταρτο κεφάλαιο παρουσιάζονται εναλλακτικά μοντέλα και διαδικασίες, βασισμένα στην ανάλυση και στις παρατηρήσεις των προηγούμενων κεφαλαίων. Επίσης περιλαμβάνονται συστάσεις για σχεδιασμό και εφαρμογή αυτών των μοντέλων από την άποψη της διοίκησης αλλαγών.

Master Thesis

Διατριβές
Business logistics
Industrial procurement
Logistics


Ελληνική γλώσσα

2007-06-19T10:39:49Z


Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.