Η επίδραση των οργανωμένων προγραμμάτων άθλησης και ψυχαγωγίας στην κερδοφορία των ξενοδοχειακών μονάδων πολυτελείας

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Διώνη
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2003 (EL)

Η επίδραση των οργανωμένων προγραμμάτων άθλησης και ψυχαγωγίας στην κερδοφορία των ξενοδοχειακών μονάδων πολυτελείας

Μπαμπάνας, Σωκράτης Α.

Κύριος στόχος της έρευνας ήταν να διαπιστώσουμε την επίδραση των προγραμμάτων άθλησης και ψυχαγωγίας στην κερδοφορία των ξενοδοχειακών μονάδων που τα εφαρμόζουν. Πιο αναλυτικά επιχειρήθηκε να εντοπισθούν τα εξής: 1.Εάν τα προγράμματα άθλησης και ψυχαγωγίας συνεισφέρουν στην αύξηση της κερδοφορίας των ξενοδοχειακών μονάδων πολυτελείας που τα εφαρμόζουν. 2.Εαν ο τρόπος με τον οποίο συνεισφέρουν στα κέρδη των ξενοδοχειακών μονάδων πολυτελείας, είναι άμεσος ή έμμεσος. 3. Σε τι ποσοστό κυμαίνεται η προσφορά των προγραμμάτων άθλησης και ψυχαγωγίας στην κερδοφορία των ξενοδοχειακών μονάδων πολυτελείας. 4. Σε τι συνίσταται το κόστος των προγραμμάτων άθλησης και ψυχαγωγίας για τις ξενοδοχειακές μονάδες πολυτελείας και σε τι βαθμό τις επιβαρύνει. Για την ολοκλήρωση της παρούσας εργασίας χρησιμοποιήθηκαν πρωτογενή και δευτερογενή στοιχεία. Για τη συλλογή των πρωτογενών στοιχείων πραγματοποιήθηκε έρευνα μέσα από συνεντεύξεις με τη μέθοδο του ερωτηματολογίου.

Master Thesis

Τουρισμός
Αθλητισμός


Ελληνική γλώσσα

2005-Sep-26T11:14:36Z
2003-01-01T11:14:36Z
2006-04-03T12:14:10Z


Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.