Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Διώνη
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2003 (EL)

Β2Β Markettplaces

Χαλικάς, Νίκος

Η συγκεκριμένη εργασία μελετά το ηλεκτρονικό εμπόριο. Στην αρχή γίνεται μια ιστορική αναδρομή και μια σύντομη ανάλυση για τα είδη του ηλεκτρονικού εμπορίου. Κύριο στόχος της εργασία είναι να μελετήσει το εμπόριο μεταξύ των εταιριών το οποίο διεξάγεται με βάση το διαδίκτυο, το οποίο ορίζεται ως Β2Β (Business-to-Business). Στην συνέχεια μελετά τα μοντέλα Β2Β και πραγματοποιεί την κατηγοριοποίηση με βάση τον τρόπο ολοκλήρωσης των διαδικασιών προμηθειών. Μελετά την οικονομική επίδραση των Β2Β-marketplaces καθώς και την επίδραση των 5 Β2Β E-Marketplaces μοντέλων στις διαδικασίες προμηθειών και εξετάζει τις τάσεις τους. Τέλος, παρουσιάζεται η ελληνική πραγματικότητα και το νομοθετικό πλαίσιο το οποίο ισχύει στο πλαίσιο των Β2Β-Marketplaces.

Master Thesis

Ηλεκτρονικό εμπόριο


Ελληνική γλώσσα

2005-Sep-26T11:14:36Z
2003-01-01T11:14:36Z
2006-04-03T12:22:03Z


Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.