Διαδικτυακή πύλη πολιτιστικού συλλόγου Ελαιώνος Φωκίδος

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Διώνη
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2013 (EL)

Διαδικτυακή πύλη πολιτιστικού συλλόγου Ελαιώνος Φωκίδος

Ζαχαρούλα, Μαρία Γ.

Ρετάλης, Συμεών

In an era of rapid development of information technologies and communication, where the rhythms of everyday life are increasing, the mode of communication among different society groups has changed radically, casting aside groups that are not available on the internet. For this reason, the cultural association Eleon Fokidos seeks to exploit the Internet services and preceded the assign of a portal construction through which visitors will have access to information about the village and the cultural association of Eleon Fokidos. Within this thesis, we present the efforts made for the portal construction and target to promote and present the village itself and the activities of the cultural association.
Σε μία εποχή ραγδαίας ανάπτυξης των τεχνολογιών της πληροφορικής και της επικοινωνίας, όπου οι ρυθμοί της καθημερινότητας ολοένα και αυξάνουν, ο τρόπος επικοινωνίας μεταξύ διάφορων κοινωνικών ομάδων έχει αλλάξει ριζικά, αφήνοντας στο περιθώριο ομάδες που δεν είναι διαθέσιμες στον χώρο του διαδικτύου. Για αυτόν το λόγο, ο πολιτιστικός σύλλογος Ελαιώνος Φωκίδος επιζήτησε την αξιοποίηση του διαδικτύου καθώς και των υπηρεσιών του και προχώρησε στην ανάθεση κατασκευής μίας διαδικτυακής πύλης μέσω της οποίας οι επισκέπτες θα έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες που αφορούν το χωριό Ελαιών Φωκίδος αλλά και το έργο και τη δράση του πολιτιστικού συλλόγου. Η παρούσα πτυχιακή εργασία αφορά τη προσπάθεια που έγινε με σκοπό τη κατασκευή της διαδικτυακής πύλης και στόχο την ανάδειξη και παρουσίαση των δραστηριοτήτων του συλλόγου καθώς και την προβολή του χωριού.

Bachelor Dissertation

Πολιτιστική ανάπτυξη
Πολιτισμός, Ελληνικός
Ιστότοποι -- Ανάπτυξη
Ιστότοποι -- Σχεδιασμός


Ελληνική γλώσσα

2013-12-13T08:29:06Z


Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.