Σύστημα μέτρησης παραγωγικότητας στο κέντρο διανομής της Carrefour στα Σπάτα

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Διώνη
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2005 (EL)

Σύστημα μέτρησης παραγωγικότητας στο κέντρο διανομής της Carrefour στα Σπάτα

Ραπτοπούλου, Σοφία

Το αντικείμενο της παρούσας διπλωματικής εργασίας στοχεύει στον προσδιορισμό της παραγωγικότητας, βάσει της μέτρησης των χρόνων εργασιών που εκτελούνται στο συγκεκριμένο κέντρο διανομής. Μελετώντας τον τρόπο λειτουργίας της επιχείρησης από τη φάση της παραλαβής, της αποθήκευσης των προϊόντων έως τη φάση της φόρτωσης και αποστολής των παραγγελιών, εντοπίζονται οι χρόνοι εργασίας ανά ημίωρο για κάθε τύπο εργασίας. Η περίοδος μελέτης του συγκεκριμένου συστήματος ξεκινάει από τις 09.02.2004 μέχρι και τις 04.03.2004. Παρόλο που το διάστημα αυτό φαινομενικά είναι περίπου ένας μήνας, στην πραγματικότητα υπήρχαν κάποιες μέρες όπου λόγω καιρικών συνθηκών, το κέντρο διανομής δεν λειτούργησε ή υπολειτουργούσε και για το λόγο αυτό δεν πραγματοποιήθηκε καμία μέτρηση. Συνολικά, το διάστημα της μελέτης ανέρχεται σε 14 εργάσιμες ημέρες.

Master Thesis

Αξιολόγηση
Παραγωγικότητα εργασίας
Εργασία και εργαζόμενοι
Διοίκηση και οργάνωση


Ελληνική γλώσσα

2006-04-03T12:23:43Z
2005-11-02T11:14:36Z
2005-12-02T11:14:36Z


Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.