Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Διώνη
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2004 (EL)

Outsourcing σε ξενοδοχεία

Σκαρτσάρη, Ελένη

Η παρούσα εργασία αφορά έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχεία της ελληνικής επικράτειας, για τη χρήση εξειδικευμένων εξωτερικών συνεργατών για συγκεκριμένες δραστηριότητες. Τα ξενοδοχεία αποτελούν για τη χώρα μας ένα σημαντικό κλάδο επιχειρήσεων αφού, στηρίζουν τον τουρισμό, μια από τις βασικότερες πηγές εσόδων για το κράτος. Είναι λοιπόν ενδιαφέρον να παρατηρήσουμε, μέσω των απαντήσεων που μας έδωσαν τα στελέχη των ίδιων των ξενοδοχείων, τον τρόπο με τον οποίο αποφασίζουν και δρουν για τη διεξαγωγή των διάφορων λειτουργιών. Στο πρώτο κεφάλαιο της έρευνας παρουσιάζονται μερικά βασικά στοιχεία για την έννοια του outsourcing τα είδη του, τους τομείς στους οποίους αυτό χρησιμοποιείται καθώς και κάποιες ανάγκες που οδήγησαν στην ιδέα του outsourcing. Στο δεύτερο κεφάλαιο, έχοντας κατανοήσει την έννοια του outsourcing, παρατηρούμε την επίδραση και τη χρήση του στον ξενοδοχειακό τομέα. Τα αποτελέσματα που προκύπτουν μας οδηγούν συμπεράσματα για την κατανόηση του τρόπου λειτουργίας του κλάδου.

Master Thesis

Ξενοδοχεία
Contracting out
Business logistics
Διοίκηση και οργάνωση
Logistics


Ελληνική γλώσσα

2004-12-15T11:14:36Z
2005-11-15T11:14:36Z
2006-04-03T12:23:58Z


Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.