Τα logistics των ραδιενεργών υλικών στην Αττική

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Διώνη
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2004 (EL)

Τα logistics των ραδιενεργών υλικών στην Αττική

Μπούρας, Δημήτριος

Στην παρούσα διπλωματική εργασία επιχειρείται να περιγραφεί η βάση και το πλαίσιο, θεσμικό και εκτελεστικό που διέπει κάθε ενέργεια, απ’ τη στιγμή που εισάγονται και παραλαμβάνονται ραδιενεργά υλικά από το αεροδρόμιο των Αθηνών μέχρι την προσωρινή αποθήκευση και παράδοση τους, στους τελικούς παραλήπτες. Η ευαισθησία των υλικών και οι ιδιαιτερότητες που εμφανίζουν επιβάλλουν την ειδική μεταχείριση σε όλα τα στάδια εφοδιασμού τους, γεγονός που τα ξεχωρίζει στην κλίμακα των logistics από τα άλλα υλικά. Για το πώς ενσωματώνεται η διαδικασία αυτή στη λειτουργία διακίνησης στην Αττική, διενεργείται έρευνα στο φορέα που υλοποιεί τις ανωτέρω διαδικασίες, το Κ.Δ.Ρ.Ι του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. Κατόπιν μελετώνται οι επιμέρους διαδικασίες της μεταφοράς και αποθήκευσης που συντελούνται στην Αττική καθώς και οι επιδράσεις αυτών στην αλυσίδα εφοδιασμού. Από την έρευνα προκύπτει ότι οι διαδικασίες και το πλαίσιο των logistics των ραδιενεργών υλικών, στο οποίο βασίζονται, αποδεικνύονται ταχύτατα ανταποκρινόμενες στις απαιτήσεις που τα υλικά επιβάλλουν, με σχεδόν μηδενικά σφάλματα ή επιστροφές σε όλο τον κύκλο εφοδιασμού και διασφάλιση σε υψηλά επίπεδα της εξυπηρέτησης των πελατών.

Master Thesis

Μεταφορές
Αττική (Ελλάδα)
Ραδιενεργές ουσίες
Αποθήκες
Ελλάδα
Logistics


Ελληνική γλώσσα

2006-04-03T12:24:23Z
2005-11-25T11:14:36Z
2004-12-25T11:14:36Z


Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.