Ε-επιχειρηματικότητα και ηλεκτρονικό εμπόριο. Τεχνικές και εφαρμογές. Περιπτώσεις ιστοσελίδων ξενοδοχείων "Aldemar" και "Club Hotel Loutraki"

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Διώνη
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2005 (EL)

Ε-επιχειρηματικότητα και ηλεκτρονικό εμπόριο. Τεχνικές και εφαρμογές. Περιπτώσεις ιστοσελίδων ξενοδοχείων "Aldemar" και "Club Hotel Loutraki"

Λιάπη, Σπυριδούλα Π.

Στην εργασία που ακολουθεί εξετάζεται το ηλεκτρονικό εμπόριο με ιδιαίτερη αναφορά στον τουρισμό, στις εφαρμογές του, στις επιπτώσεις, στα οφέλη και πλεονεκτήματα από την εφαρμογή του, στα συστατικά του μέρη καθώς και στο ισχύον νομοθετικό πλαίσιο στην Ελλάδα. Ακολουθεί μια συγκριτική παρουσίαση των ιστοσελίδων δυο ελληνικών ξενοδοχειακών επιχειρήσεων που απεικονίζει σωστές και λανθασμένες πρακτικές σχεδιασμού και παρουσίασης ιστοσελίδων. Αυτή η μελέτη αποτέλεσε τη βάση για τη δημιουργία της ιστοσελίδας ενός εικονικού ξενοδοχείου στη Σαντορίνη, με στόχο τη συμπλήρωση του κενού που υπάρχει στις ανάλογες ιστοσελίδες του διαδικτύου, με μια πιο ποιοτική και καλαίσθητη προσέγγιση, η οποία συνοδεύει αυτή τη μελέτη σε ηλεκτρονική μορφή.

Master Thesis

Ηλεκτρονικό εμπόριο
Ξενοδοχειακές επιχειρήσεις
Ηλεκτρονικό επιχειρείν


Ελληνική γλώσσα

2005-12-16T11:14:36Z
2006-04-03T12:24:59Z


Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.