Στρατηγική επίτευξης επιχειρηματικής αριστείας: μελέτη περίπτωσης

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Διώνη
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2014 (EL)

Στρατηγική επίτευξης επιχειρηματικής αριστείας: μελέτη περίπτωσης

Αλαφούζος, Ιωάννης Γ.

Πέκκα - Οικονόμου, Βικτωρία

Η παρούσα διπλωματική εργασία πραγματεύεται την σχέση της ΔΟΠ με το στρατηγικό μάνατζμεντ, καθώς επίσης αντιμετωπίζει την εφαρμογή της ως ένα μοντέλο στρατηγικής που επιδιώκει την επίτευξη της επιχειρηματικής Αριστείας σε μια επιχείρηση. Συγκεκριμένα, η εργασία αποτελείται από δύο μέρη. Στο πρώτο μέρος αναλύεται η θεωρητική προσέγγιση των εννοιών του Στρατηγικού Μάνατζμεντ, του Ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος, της Διοίκησης Ολικής Ποιότητας, της Επιχειρηματικής Αριστείας και της επιλογής ΔΟΠ ως Στρατηγική σε μια επιχείρηση, ενώ στο δεύτερο μέρος εξετάζεται η εφαρμογή της ΔΟΠ ως στρατηγική επίτευξης επιχειρηματικής Αριστείας στη μελέτη περίπτωσης της εταιρείας Sona Koyo Steering Systems Ltd.

Master Thesis

Διοίκηση ολικής ποιότητας
Ανταγωνισμός επιχειρήσεων
Διοίκηση και οργάνωση
Στρατηγικός σχεδιασμός


Ελληνική γλώσσα

2014-11-18T07:34:17Z


Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.