Χρηματοοικονομική ανάλυση επιχείρησης "Ωμέγα Μεσίτες Ασφαλίσεων και Αντασφαλίσεων Α.Ε."

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Διώνη
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2015 (EL)

Χρηματοοικονομική ανάλυση επιχείρησης "Ωμέγα Μεσίτες Ασφαλίσεων και Αντασφαλίσεων Α.Ε."

Μπαρμπαρής, Γεώργιος Α.

Αρτίκης, Γεώργιος

Η παρούσα εργασία έχει σκοπό την χρηματοοικονομική ανάλυση της εταιρίας ασφαλιστικής και αντασφαλιστικής διαμεσολάβησης «ΩΜΕΓΑ ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ Α.Ε.». Για τον λόγο αυτό, θα αποτυπωθούν τα βασικά οικονομικά μεγέθη τόσο της παγκόσμιας όσο και την ελληνικής οικονομίας την περίοδο των ετών 2005 με 2011. Επίσης θα παρουσιαστούν τα βασικά μεγέθη του κλάδου ιδιωτικής ασφάλισης στης Ελλάδα την αντίστοιχη περίοδο. Θα μελετηθούν οι δημοσιευμένες οικονομικές καταστάσεις της επιχείρησης, θα υπολογιστούν και παρουσιαστούν οι βασικοί χρηματοοικονομικοί δείκτες, όπως και οι πίνακες κίνησης κεφαλαίων. Τα ανωτέρω επίσης θα διενεργηθούν για την ανταγωνιστική εταιρία «ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ Α.Ε.». Τέλος, θα εξεταστούν και παρουσιαστούν, τόσο επιμέρους όσο και συγκριτικά, τα συμπεράσματα της μελέτης.

Master Thesis

Ασφάλιση, Ιδιωτική
Ασφαλιστικές εταιρείες -- Χρηματοοικονομική ανάλυση
Ασφάλιση -- Ελλάδα


Ελληνική γλώσσα

2015-03-04T08:30:22Z


Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.