Αξιολόγηση απόδοσης εργαζομένων και οι αντιδράσεις τους: μια μελέτη περίπτωσης σε μεγάλη ελληνική τράπεζα

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Διώνη
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2004 (EL)

Αξιολόγηση απόδοσης εργαζομένων και οι αντιδράσεις τους: μια μελέτη περίπτωσης σε μεγάλη ελληνική τράπεζα

Βογιατζής, Κωνσταντίνος Α.

Η παρούσα μελέτη θέλοντας να αναδείξει τον καθοριστικό ρόλο των αξιολογουμένων στην επιτυχία ενός συστήματος αξιολόγησης διερεύνησε τους παράγοντες που συμβάλλουν προς αυτή την κατεύθυνση. Ο κύριος στόχος της εργασίας αυτής είναι η καταγραφή και η ανάδειξη των κυριότερων αντιδράσεων των εργαζομένων προς την αξιολόγηση της απόδοσης τους και πώς επηρεάζουν την αποτελεσματικότητα του συστήματος με βάση βιβλιογραφική ανασκόπηση και εμπειρική τεκμηρίωση. Επίσης, επιχειρήθηκε να επισημανθούν οι κυριότερες διαφορές μεταξύ των μεσαίων στελεχών και των απλών υπαλλήλων. Για την εμπειρική τεκμηρίωση των στόχων της παρούσας μελέτης και τη συσχέτιση της βιβλιογραφίας με την πράξη, θωρήθηκε σκόπιμο να απευθυνθούμε σε τραπεζικούς υπαλλήλους που εργάζονται στα υποκαταστήματα μιας μεγάλης πόλεις της Θεσσαλίας και 10 υποκαταστήματα της Τράπεζας για να αντλήσουμε τις κατάλληλες πληροφορίες. Η συλλογή των στοιχείων έγινε μέσω ενός δομημένου ερωτηματολογίου που διανεμήθηκε σε τόσους υπαλλήλους ώστε να λάβουμε ικανό και αντιπροσωπευτικό δείγμα για τη στατιστική ανάλυση των στοιχείων.

Master Thesis

Αξιολόγηση
Τράπεζες και τραπεζικές εργασίες
Ποιοτικός έλεγχος
Εργασία και εργαζόμενοι


Ελληνική γλώσσα

2005-05-26T11:14:36Z
2006-04-03T12:25:45Z
2004-12-01T11:14:36Z


Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.