Τεχνική ανάλυση δεικτών Χ.Α.Α.

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Διώνη
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2002 (EL)

Τεχνική ανάλυση δεικτών Χ.Α.Α.

Παπαδόπουλος, Βασίλειος Π.

Σκοπός της εργασίας αυτής είναι να διερευνηθεί η αποτελεσματικότητα ενός διαφορετικού τρόπου επιλογής επενδυτικών κινήσεων στην Ελληνική κεφαλαιαγορά, μετά τα θεμελιώδη μεγέθη που είναι και η πρωταρχική επιλογή όλων των οικονομικών αναλυτών και διαχειριστών κεφαλαίων σε όλο τον κόσμο. Να διερευνήσει δηλαδή κατα πόσο οι κανόνες της τεχνικής ανάλυσης είναι εις θέση να «προβλέψουν» τις κινήσεις των βασικών χρηματιστηριακών δεικτών, ωστε αφ’ενός να προστατέψουν τον επενδυτή από μία πιθανή επερχόμενη πτώση των τιμών και αφετέρου να τον βοηθήσουν να κερδίσει μέσα από μία επερχόμενη ανοδική κίνηση. Επίσης θέλουμε να δείξουμε και ποιός είναι ο αποδοτικότερος και σωστότερος τρόπος χρήσης των τεχνικών αυτών, καθώς και που μπορεί να γίνει καλύτερη πρακτική εφαρμογή τους μέσα στην αγορά.

Master Thesis

Ανάλυση επενδύσεων
Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών
Δείκτες μετοχών


Ελληνική γλώσσα

2002-12-01T11:14:36Z
2006-04-03T11:56:49Z
2003-06-09T11:14:36Z


Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.