Το φαινόμενο των μικρών εταιρειών

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Διώνη
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2007 (EL)

Το φαινόμενο των μικρών εταιρειών

Μπράτσος, Νικόλαος

Ο σκοπός της παρούσας μελέτης είναι να προσπαθήσει να ερευνήσει εμπειρικά την σχέση μεταξύ μεγέθους εταιρειών και μέσης απόδοσης για τις εισηγμένες εταιρείες του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών (Χ.Α.Α.), του Χρηματιστηρίου του Μιλάνο και του Χρηματιστηρίου της Κωνσταντινούπολης (Istanbul Stock Exchange). Ουσιαστικά, θέλει να δείξει αν η επίδραση του μεγέθους των εταιρειών διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στο μηχανισμό διαμόρφωσης των αποδόσεων των τιμών των μετοχών στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, στο Χρηματιστήριο του Μιλάνο και στο Χρηματιστήριο της Κωνσταντινούπολης. Πρακτικά, θέλει να ελέγξει αν η επενδυτική στρατηγική του να αγοράζουν οι επενδυτές μετοχές με τη μικρότερη χρηματιστηριακή αξία με την ελπίδα ότι θα αποκομίσουν υψηλές αποδόσεις, βρίσκει εφαρμογή στις χρηματιστηριακές αγορές της Ελλάδας, της Ιταλίας και της Τουρκίας.

Master Thesis

Διατριβές
Small business -- Finance


Ελληνική γλώσσα

2007-07-17T07:24:04Z


Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.