Συγκεντρώσεις αιωρουμένων σωματιδίων σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους δημοτικών σχολείων της Αθήνας

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Διώνη
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2004 (EL)

Συγκεντρώσεις αιωρουμένων σωματιδίων σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους δημοτικών σχολείων της Αθήνας

Κωνσταντινόπουλος, Παναγιώτης

Η παρούσα εργασία έχει σαν αντικείμενο τη μέτρηση συγκεντρώσεων αιωρούμενων σωματιδίων (PM) σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους κατάλληλα επιλεγμένων δημοτικών σχολείων στην περιοχή της Αθήνας, καθώς και τη στατιστική ανάλυση αυτών. Αυτή η έρευνα αποτελεί μια προσπάθεια να μελετηθεί η έκθεση των μαθητών σε σωματίδια στην Αθήνα και στόχοι της είναι να χαρακτηριστούν τα επίπεδα συγκέντρωσης των αιωρούμενων σωματιδίων σε σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης σε οχτάωρη εικοσιτετράωρη και βραχυπρόθεσμη βάση, να εξεταστεί η σχέση μεταξύ εσωτερικών και εξωτερικών συγκεντρώσεων αυτών και να συγκριθούν οι μετρηθείσες συγκεντρώσεις με τα σχετικά πρότυπα των διεθνών οργανισμών. Οι μετρήσεις έλαβαν χώρα σε τέσσερις διαφορετικές τοποθεσίες της ευρύτερης περιοχής των Αθηνών μεταξύ Νοεμβρίου 2003 και Φεβρουάριο 2004.

Master Thesis

Ατμόσφαιρα
Αττική (Ελλάδα)
Υγιεινή του περιβάλλοντος
Ρύπανση
Ελλάδα
Σχολική υγιεινή


Ελληνική γλώσσα

2006-04-03T12:26:33Z
2004-12-14T11:14:36Z
2005-11-14T11:14:36Z


Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.