Παρουσίαση συστημάτων διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων (ERPs)

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Διώνη
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2004 (EL)

Παρουσίαση συστημάτων διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων (ERPs)

Ιακωβίδης, Χρήστος

Στην παρούσα εργασία γίνεται μια προσπάθεια παρουσίασης των Συστημάτων Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων (ERP) τα οποία έχουν εγκατασταθεί στις Ελληνικές επιχειρήσεις. Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στις δυνατότητες και την λειτουργικότητα του κορυφαίου, τόσο στον διεθνή όσο και στον Ελλαδικό χώρο, Συστήματος Διαχείρισης Επιχειρηματικών Πόρων της γερμανικής εταιρείας SAP A.G., το SAP R/3. Στο πρώτο κεφάλαιο της εργασίας αποτελεί ένα εγχείρημα προσέγγισης και ερμηνείας των Συστημάτων Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων (ERP), που είναι και το βασικό αντικείμενο της εργασίας. Στο δεύτερο κεφάλαιο της εργασίας γίνεται μία σύντομη παρουσίαση της εταιρείας SAP AG, ιδιαίτερα για την δυναμικότητα της και τις υπηρεσίες τις οποίες παρέχει η SAP AG στην Ελλάδα μέσω της θυγατρικής της εταιρείας SAP Hellas A.E.. Στο τρίτο κεφάλαιο της εργασίας εξετάζει το ηλεκτρονικό επιχειρείν. Τέλος, το τέταρτο κεφάλαιο της εργασίας παραθέτονται οι ευρέως γνωστές εταιρείες παροχής επιχειρηματικών λύσεων τις οποίες θα συναντήσουμε στον Ελλαδικό χώρο.

Master Thesis

SAP R/3 (Computer file)
Data processing
Management information
Business


Ελληνική γλώσσα

2004-12-14T11:14:36Z
2005-11-14T11:14:36Z
2006-04-03T12:26:36Z


Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.