Μελέτη της τεχνολογίας MPLS (Multi Protocol Label Switching) με βάση τις προηγμένες δικτυακές υπηρεσίες

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Διώνη
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2014 (EL)

Μελέτη της τεχνολογίας MPLS (Multi Protocol Label Switching) με βάση τις προηγμένες δικτυακές υπηρεσίες

Μοραντζής, Σταύρος

Σχολή Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών. Τμήμα Πληροφορικής
Τσιχριντζής, Γεώργιος
Πληροφορική

Σκοπός της πτυχιακής αυτής είναι η ανάλυση και μελέτη της τεχνολογίας MPLS. Πάνω στο περιβάλλον αυτό παρέχονται κάποιες υπηρεσίες, οι οποίες αναλύονται και γίνεται μελέτη των μηχανισμών και της αρχιτεκτονικής τους. Επιπλέον στόχος μας είναι και η μελέτη των νέων τεχνολογιών και δυνατοτήτων, όπως για παράδειγμα τα ιδεατά εικονικά δίκτυα βασισμένα στην τεχνολογία του MPLS (MPLS VPNs). Έτσι το βιβλίο αυτό είναι νοητά χωρισμένο σε τρεις θεματικές ενότητες : α) Κεφάλαιο 1-3 όπου περιγράφονται λεπτομερώς η ανάγκη δημιουργίας του MPLS ,τα συστατικά μέρη αυτής της τεχνολογίας καθώς και ο τρόπος λειτουργίας και επικοινωνίας των στοιχείων αυτών. β) Κεφάλαιο 4-5 όπου αναλύονται οι μηχανισμοί και η αρχιτεκτονική των υπηρεσιών που μπορεί να προσφέρει το MPLS (QoS/CoS και Traffic Engineering) και πως αυτές μπορούν να αξιοποιηθούν από έναν φορέα παροχής υπηρεσιών Ιnternet. γ) Κεφάλαιο 6 όπου γίνεται μελέτη της νέας τεχνολογικής δυνατότητας του MPLS VPN.

Master Thesis

Multi Protocol Label Switching
Διαδίκτυο (Internet)


Ελληνική γλώσσα

2015-05-08T10:58:56Z
2014-10-17


Πανεπιστήμιο Πειραιώς

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.