Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Διώνη
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




1992 (EL)

Ρύπανση της θάλασσας με πετρελαιοειδή από πλοία
Oil pollution from ships

Παζαρζής, Μιχαήλ

Μεταξάς, Βασίλειος
Σχολή Ναυτιλίας και Βιομηχανίας. Τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών

Η ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΗ ΔΙΑΤΡΙΒΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗΣ, ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΡΥΠΑΝΣΗΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΑΠΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΗ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΑΦΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ, ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ. ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΡΥΠΑΝΣΗΣ ΑΠΟ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟΨΗ.ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΡΥΠΑΝΣΗΣ ΑΠΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΗ ΠΛΟΙΩΝ, ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΝΟΜΟ ΟΡΑ '90,ΤΙΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΚΠΛΗΡΩΝΟΥΝ. ΚΑΤΑΧΩΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ. ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΗ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΤΑΧΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟΥΣΙΕΣ ΟΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ, ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ.

Doctoral Thesis

Θάλασσα -- Μόλυνση
Marine pollution
Θάλασσα -- Μόλυνση -- Μέτρα ασφαλείας
Ναυτιλία -- Δίκαιο και νομοθεσία


Ελληνική γλώσσα

2015-07-17T11:10:28Z
1992


Πανεπιστήμιο Πειραιώς

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.