Business plan για την ίδρυση κέντρου αποθεραπείας και αποκατάστασης

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Διώνη
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2008 (EL)

Business plan for establishment a complete cure and rehabilitation center
Business plan για την ίδρυση κέντρου αποθεραπείας και αποκατάστασης

Μυλωνάς, Αντώνιος

Αλεξάκης, Χρήστος
Σχολή Οικονομικών, Επιχειρηματικών και Διεθνών Σπουδών. Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης
Οικονομικά και Διοίκηση της Υγείας

Στην παρούσα εργασία γίνεται προσπάθεια να προσδιοριστεί το επιχειρηματικό σχέδιο ως διαδικασία, η οποία θα εφαρμοστεί για την ίδρυση ενός κέντρου αποθεραπείας και αποκατάστασης ατόμων με ειδικές ανάγκες. Ο επιχειρηματικός σχεδιασμός είναι μια δύσκολη διαδικασία, αλλά πολύ σημαντική καθώς μπορεί να προσφέρει αναρίθμητα θετικά αποτελέσματα στην ίδρυση και την λειτουργία μιας επιχείρησης καθώς πραγματώνεται μέσω ενός σχεδίου το οποίο περιλαμβάνει όλους τους αναγκαίους προϋπολογισμούς δαπανών και χρηματοδοτήσεων, ανάλυση αγοράς και εσωτερικής οργάνωσης της επιχείρησης. Έτσι κάθε επιχείρηση μπορεί να προγραμματίσει και να υλοποιήσει μια προσπάθεια επιχειρηματικού ενδιαφέροντος αφού αρχικά χρησιμοποιήσει το επιχειρηματικό σχέδιο για να προσδιορίσει κατά πόσο εφικτή είναι μια επιχειρηματική ιδέα. Στην εργασία αυτή, που αποτελείται από δύο μέρη, την θεωρητική και ερευνητική ανασκόπηση, εξετάζονται θέματα σχετικά με το επιχειρηματικό σχέδιο και ό,τι το προσδιορίζει, θετικά σημεία, φραγμοί, διαδικασίες, συστατικά στοιχεία. Στο δεύτερο κεφάλαιο του θεωρητικού σκέλους παρατίθεται μια ανάλυση για τα κέντρα αποθεραπείας και αποκατάστασης, καθώς στο εμπειρικό μέρος θα γίνει προσπάθεια για δημιουργία ενός επιχειρηματικού σχεδίου για την ίδρυση ενός κέντρου αποθεραπείας και αποκατάστασης ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Master Thesis

New business enterprises -- Management
Αποκατάσταση -- Ελλάδα
People with disabilities -- Rehabilitation
Rehabilitation -- Greece
Strategic planning
Business planning
Άτομα με ειδικές ανάγκες -- Αποκατάσταση
New business enterprises -- Planning
Στρατηγικός σχεδιασμός


Ελληνική γλώσσα

2008
2015-09-19T20:29:31Z


Πανεπιστήμιο Πειραιώς

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.