Η εμπορική στρατηγική της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο παγκόσμιο σκηνικό.

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Διώνη
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2002 (EL)

Η εμπορική στρατηγική της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο παγκόσμιο σκηνικό.

Καύκουλα, Θεοδώρα Δ.

Σκοπός της εργασίας είναι να γίνει μια αναφορά στην εμπορική πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να γίνει κατανοητός ο τρόπος λειτουργίας της στο σύγχρονο παγκόσμιο περιβάλλον, όπως αυτό διαμορφώνεται από την τάση της παγκοσμιοποίησης Η εργασία χωρίζεται σε τρία μέρη. Στο πρώτο μέρος εξετάζεται η διαμόρφωση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, γενικά, και πως αυτή ανταποκρίνεται στις εμπορικές απαιτήσεις με βάση τις διαμορφωμένες αρχές και τα άρθρα της. Στο δεύτερο μέρος γίνεται μια αναφορά στη διαμόρφωση του παγκόσμιου εμπορίου όπως αυτό έχει διαμορφωθεί ως σήμερα, με βάση τις αρχές που το διέπουν. Aναφέρονται τα διεθνή όργανα καθώς και οι σχέσεις των σημαντικότερων κρατών μεταξύ τους. Στο τρίτο και τελευταίο μέρος αναφέρονται οι βασικές θεωρίες του εμπορίου και πως διαμορφώνεται η εμπορική πολιτική από την στρατηγική των παιγνίων στο διεθνές περιβάλλον.

Master Thesis

Εμπορικό δίκαιο
Εμπορικές σχέσεις
Εμπορική πολιτική
Ευρωπαϊκή Ένωση


Ελληνική γλώσσα

2006-04-03T11:55:46Z
2002-12-01T11:14:36Z
2003-05-19T11:14:36Z


Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.