Ασφάλεια και υγιεινή εργασίας στους βιομηχανικούς χώρους

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2003 (EL)
Ασφάλεια και υγιεινή εργασίας στους βιομηχανικούς χώρους

Μακρής, Αθανάσιος

Οι συνθήκες εργασίας τα τελευταία χρόνια,εμφανίζονται αναμφισβήτητα βελτιωμένες σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, κυρίως στις αναπτυγμένες χώρες, και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τη μείωση των εργατικών ατυχημάτων. Η βελτίωση αυτή οφείλεται σε ένα συνδυασμό παραγόντων μερικοί από τους οποίους είναι: οι υπηρεσίες υγιεινής και ασφάλειας, οι νέες νομοθεσίες και οι νέες εργασιακές σχέσεις, οι επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων που μελετούν το εργασιακό περιβάλλον , αλλά και οι ίδιο εργαζόμενοι οι οποίοι καταλαβαίνουν ότι περνούν το ένα τρίτο της ζωής τους στους χώρους εργασίας. Ο εργαζόμενος που υπόκειται στην ασφάλεια εργασίας θα πρέπει όχι μόνο να τηρεί τους νόμους και τους κανόνες ασφαλείας, αλλά και να υποδεικνύει πιθανά επικίνδυνα σημεία που υπάρχουν στη θέση εργασίας του, έτσι ώστε να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα για τη προστασία του.

Thesis
NonPeerReviewed

Ασφάλεια εργαζομένων
Υγιεινή και ασφάλεια

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2003


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.