Μελέτη και κατασκευή μονοφασικού αντιστροφέα

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας   

Αποθετήριο :
@νάκτησις   

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Μελέτη και κατασκευή μονοφασικού αντιστροφέα

Ζογόλλι, Αρλίνντ Μπ.

doctoral
Thesis (BSc)
Thesis

2020

2020


Η παρούσα πτυχιακή εργασία παρουσιάζει την κατασκευή ενός inverter σε ράστερ, ποιο αναλυτικά δείχνει το πως δημιουργούμε τους παλμούς spwm που χρειάζονται για την οδήγηση των mosfet, πως να υπολογίσουμε το φίλτρο το οποίο μετατρέπει την τάση εξόδου από τετραγωνική μορφή σε ημιτονοειδής μορφή και ποια είναι η μεταβολή του THD αλλάζοντας την διακοπτική συχνότητα και το φορτίο. Το πρώτο κεφάλαιο κάνει μια εισαγωγή στα ηλεκτρονικά ισχύος, το δεύτερο κεφάλαιο αναφέρετε στις ανανεώσιμες πήγες ενέργειας από τις οποίες παίρνουμε την DC τάση που χρειάζεται ο inverter, το τρίτο κεφάλαιο μιλάει για τα ημιαγωγικά στοιχεία και το τέταρτο κεφάλαιο αναλύει το πρακτικό μέρος της εργασίας.

Η > Ηλεκτρολογία
Η > Ηλεκτρονική

Ηλεκτρονική
Ηλεκτρολογία

Ελληνική γλώσσα

Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών > Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΤΕ (Κοζάνη)
ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.