Προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων και η ανταγωνιστικότητα της Ευρώπης

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2008 (EL)
Προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων και η ανταγωνιστικότητα της Ευρώπης

Τσαλκούτη, Αγγελική
Τασούλα, Θεοδώρα

Η παρούσα μελέτη περιστρέφεται γύρω από το ζήτημα της Προστασίας των Πνευματικών Δικαιωμάτων και της Ανταγωνιστικότητας της Ευρώπης. Η χρονική περίοδος που εξετάζεται είναι αυτή της τελευταίας δεκαπενταετίας. Ποιο συγκεκριμένα προσδιορίζονται οι διάφορες μορφές διανοητικής ιδιοκτησίας, η σημαντικότητα και τα προβλήματα της κατοχύρωσης των εν λόγο δικαιωμάτων, καθώς επίσης η οικονομική σκοπιά του ζητήματος και πώς αυτή επηρεάζει την ανταγωνιστικότητα μεταξύ των χωρών της Ευρώπης και κατά συνέπεια της χώρας μας, αλλά και ολόκληρου του κόσμου. Εν κατακλείδι, παρουσιάζονται τα συμπεράσματα που εκμαιεύτηκαν από την έρευνα αυτή και σύμφωνα με την προσωπική μας άποψη έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και μπορούν να συντελέσουν ως αφορμή προβληματισμού για μελλοντικές έρευνες.

Thesis
NonPeerReviewed

Πνευματική ιδιοκτησία
Ανταγωνιστικότητα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2008


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.