Βιολογική καλλιέργεια μήλου στο Ν. Καστοριάς

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2005 (EL)
Βιολογική καλλιέργεια μήλου στο Ν. Καστοριάς

Παναγιωτίδης, Γεώργιος

Η συνεχώς αυξανόμενη ρύπανση του περιβάλλοντος, αλλά και οι συνέπειες στην υγεία του ανθρώπου από την αλόγιστη χρήση φυτοφαρμάκων, έχει οδηγήσει σε νέους τρόπους καλλιέργειας , φιλικούς προς το περιβάλλον. Η βιολογική γεωργία αποτελεί τρόπο καλλιέργειας με χρήση μόνο φυσικών ουσιών, οι οποίες δεν έχουν αρνητικές επιδράσεις στο περιβάλλον και στον άνθρωπο. Στην εργασία αυτή αναλύονται νομοθετικά θέματα γύρω από τη βιολογική γεωργία, αλλά κυρίως η καλλιεργητική τεχνική σε έναν βιολογικό μηλεώνα, καθώς και οι μέθοδοι φυτοπροστασίας με βιολογικό τρόπο. Η εργασία αυτή έγινε με σκοπό να βρεθούν όσο το δυνατό περισσότερα στοιχεία για τη βιολογική καλλιέργεια μήλου, αφού η βιβλιογραφία είναι αρκετά περιορισμένη.

Thesis
NonPeerReviewed

Μηλιά
Βιολογικά προϊόντα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2005


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.