Η πρακτική διακόσμηση εξωτερικών χώρων με χρήση αρωματικών φυτών

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2007 (EL)
Η πρακτική διακόσμηση εξωτερικών χώρων με χρήση αρωματικών φυτών

Κεσίδης, Κωνσταντίνος

Η δημιουργία ενός κήπου και γενικότερα χώρων πρασίνου στις σημερινές πόλεις δεν θεωρείται πλέον πολυτέλεια αλλά ζωτική ανάγκη, με συνέπεια ο κλάδος της Κηποτεχνίας να αναπτύσσεται όλο και περισσότερο στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια. Σ’ αυτό συνέβαλε η άνοδος του βιοτικού επιπέδου και η προσπάθεια του σημερινού ανθρώπου να δημιουργήσει πιο «φυσικές» συνθήκες διαβίωσης φέρνοντας την φύση, που εγκατέλειψε, στους χώρους που ζει, εργάζεται και κινείται (κατοικίες, γραφεία, καταστήματα, δρόμους, πλατειές κ.λ.π). Η σύγχρονη πολεοδομία θεωρεί το «πράσινο» σαν καθοριστικό σημείο στην γενική πολεοδομική συγκρότηση των πόλεων, των αυτοκινητόδρομων, των βιομηχανικών ζωνών κ.λ.π.

Thesis
NonPeerReviewed

Αρωματικά φυτά
Διακόσμηση
Κηπουρική

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2007


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.