Εχθροί και ασθένειες της ροδακινιάς στον νομό Ημαθίας

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2007 (EL)
Εχθροί και ασθένειες της ροδακινιάς στον νομό Ημαθίας

Κοτσίδου, Παναγιώτα

Οι εχθροί και οι ασθένειες στην Ελλάδα έχουν διαδοθεί εδώ και πολλά χρόνια και εξαπλώνονται συνεχώς. Σκοπός της εργασίας είναι να γίνουν γνωστοί οι εχθροί και οι ασθένειες της ροδακινιάς στον Ν. Ημαθίας καθώς και οι τρόποι καταπολέμησης τους. Να ενημερώσει τους παραγωγούς όσο καλύτερα γίνεται και να εμπλουτίσει τις γνώσεις τους. Η πτυχιακή εργασία είναι μια υποχρέωση όλων των φοιτητών που πραγματοποιείται στο τελευταίο εξάμηνο των σπουδών. Κάθε φοιτητής –τρια ασχολείται με ένα θέμα, το οποίο αφορά την περιοχή που κατοικεί. Το γεγονός ότι η ροδακινιά είναι ένα είδος το οποίο καλλιεργείται ως επί το πλείστον στον Ν. Ημαθίας και προβληματίζει τους περισσότερους αγρότες του νομού , ήταν η αφορμή για να επιλέξω αυτήν την καλλιέργεια και να δώσω όσα περισσότερα στοιχεία μπορώ για τις ασθένειες και τους εχθρούς που την προσβάλλουν.

Thesis
NonPeerReviewed

Φρούτα - Ασθένειες και επιβλαβή έντομα
Ροδακινιά

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2007


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.