Η επεξεργασία και η συντήρηση της επιτραπέζιας ή αλλιώς βρώσιμης ελιάς, επειδή στηρίζεται στη ζύμωση, απαιτείται υποδομή, εξοπλισμός και γνώσεις. Οι μέθοδοι, αν και βασίζονται στην παραδοσιακή επεξεργασία, έχουν πρόσφατα βελτιωθεί, με αποτέλεσμα η ποιότητα του τελικού προϊόντος να είναι καλύτερη. Στην συνεχεία περιγραφεί η όλη διαδικασία αλλά και ο έλεγχο που γίνεται για την δημιουργία ενός υψηλού ποιοτικού προϊόντος επιτραπέζιας ελιάς.
Ε > Ελαιουργία και ελαιουργεία
Ε > Ελιά
Π > Ποιοτικός έλεγχος
Agricultural and Veterinary Sciences ▶ Agriculture, Forestry and Fisheries Agronomy and Crop Science
(EN)
Ελιά
Ελαιουργία και ελαιουργεία
Ποιοτικός έλεγχος
Greek
Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Φυτικής Παραγωγής (Φλώρινα)