Μεταποίηση και βιομηχανική επεξεργασία βρώσιμης ελιάς

RDF 

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο



Σημασιολογικός εμπλουτισμός/ομογενοποίηση από το EKT

2007 (EL)
Μεταποίηση και βιομηχανική επεξεργασία βρώσιμης ελιάς

Ματάκιας, Βασίλειος

Η επεξεργασία και η συντήρηση της επιτραπέζιας ή αλλιώς βρώσιμης ελιάς, επειδή στηρίζεται στη ζύμωση, απαιτείται υποδομή, εξοπλισμός και γνώσεις. Οι μέθοδοι, αν και βασίζονται στην παραδοσιακή επεξεργασία, έχουν πρόσφατα βελτιωθεί, με αποτέλεσμα η ποιότητα του τελικού προϊόντος να είναι καλύτερη. Στην συνεχεία περιγραφεί η όλη διαδικασία αλλά και ο έλεγχο που γίνεται για την δημιουργία ενός υψηλού ποιοτικού προϊόντος επιτραπέζιας ελιάς.

Thesis
NonPeerReviewed

Ελιά
Ελαιουργία και ελαιουργεία
Ποιοτικός έλεγχος

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2007


cc_by_nc_nd



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.