Μεταποίηση και βιομηχανική επεξεργασία βρώσιμης ελιάς

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας   

Αποθετήριο :
@νάκτησις   

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Μεταποίηση και βιομηχανική επεξεργασία βρώσιμης ελιάς

Ματάκιας, Βασίλειος

doctoral
Thesis (BSc)
Thesis

2007

2007


Η επεξεργασία και η συντήρηση της επιτραπέζιας ή αλλιώς βρώσιμης ελιάς, επειδή στηρίζεται στη ζύμωση, απαιτείται υποδομή, εξοπλισμός και γνώσεις. Οι μέθοδοι, αν και βασίζονται στην παραδοσιακή επεξεργασία, έχουν πρόσφατα βελτιωθεί, με αποτέλεσμα η ποιότητα του τελικού προϊόντος να είναι καλύτερη. Στην συνεχεία περιγραφεί η όλη διαδικασία αλλά και ο έλεγχο που γίνεται για την δημιουργία ενός υψηλού ποιοτικού προϊόντος επιτραπέζιας ελιάς.

Ε > Ελαιουργία και ελαιουργεία
Ε > Ελιά
Π > Ποιοτικός έλεγχος

Ελιά
Ελαιουργία και ελαιουργεία
Ποιοτικός έλεγχος

Ελληνική γλώσσα

Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Φυτικής Παραγωγής (Φλώρινα)
ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.